Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 136> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, Klimatis. Ja se veselim što je provjetao. Moram ga malo pošpricati da ga beštije ne napadaju , neke latice imaju rupice.Nisam još vidjela kakva čudovišta su napravila invaziju na moju biljčicu.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Clematis od Milice bi mogao biti W. Nike.
Nam su isto jučer procvali mladi R. Cardinal, W. Nike, a Jackmanii se širi kao epidemija. Slike čim stignem. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Jako je lijep Anaida.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Prekrasan R. Cardinal!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
PREKRASNO
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ovisno kako koji. Rastu oni,rastu ovisno o položaju, njegi i vrsti. Metar, metar i pol sigurno, neki i do 2m potjeraju.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
iz mojih iskustava, u prvoj sezoni ne narastu baš puno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Tratincica44 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 49 |
Planiram nabaviti Klemantis. Čak sam razmišljala da nabavim dvije različite poje i sve to skupa posadim u istu vazu. Da li mi netko može reći koliko cca. naraste u visinu / širinu u jednoj sezoni (prva sezona)?
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Mislila sam da se ne vidi dobro da probam odgovoriti o kojoj vrsti se radi...
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nisam stavila sliku izbušenih latica, nije svaki izbušen.
|
|
|
|
![]() |
|
Milice ne vidi se baš ovako...
|
|
![]() |
|
Prekrasan je Bromelija, svaka pohvala.
![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Gricka, hvala na savjetu, za sada dobro napreduje i napokon mi je dao prve cvijetice, a inace je pun pupova
![]() |
|
![]() |
|
Jako je lijep Bromelija. Svaka pohvala.
Ne znam D.i.n.a. I ja sam vidjela boju Flavijine i nije mi jasno zašto joj je takva. Doduše takvu boju sam vidjela npr u Obiju kod nas kad dugo stoje procvjetani. Ovaj novi cvijet koji je procvjetao je uistinu baršunasto crven. Inače je zasađen uz ogradu tako da samo tijekom podneva ima direktnog sunca. Možda je kvaka u tome. ![]() |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Savršen je! Moj se nikad nije tako lijepo razgranao. Za razliku od Montane Rubens koja jako lijepo raste, cvjeta...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
neumorno cvijeta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Najviše ovisi o položaju, ako su izloženi puno suncu, lako gube boju, izblijeđuju, mislim da nije do zemlje nikako.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Gricka, nevjerojatno kako je kod vas Rebecca crvena, gledala sam taj isti clematis kod Flavije, njezin je sve više ljubičast kako cvijet stari, s tim da odpočetka nije crven kao vaš... Dal to ovisi o tlu možda? ili klimi?
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |