Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 90> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() prošetala tvojim vrtom,nauživala se ljepote,mirisa ,napunila baterije,popila kavicu na terasi,promatrala more kako mi veli,uživaj u ljepoti koja te okružuje.
Svaki trenutak sa tobom je odmor za dušu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I malo mog cvijeća iz Njivica:
Nova žuta lantana ( ulov je obavila moja draga Jagoda umjesto mene, sve je dogovoreno telefonom, ja više ne moram biti u MBM-u a ipak nešto kupim
![]() ![]() Asimina triloba (pawpaw) od tete Đurđice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teta Đurđica kaže da ovaj kaktus zovu kraljica noći ali to nije "ona" kraljica?
![]() ![]() Šeboj ima mahune:
![]() I vrt ozelenio.
![]() Kuća i paviljon skockani i u zalasku sunca:
![]() Terase sa cvijećem
![]() ![]() ![]() U kutu malo cvijeća je dočekalo goste:
![]() Sa kata pogled u zalasku:
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Pa da počnem od nekud...
Kako znate, i draga Free je imala priliku posjetiti tetu Đurđicu, vodila sam je i tamo. A i još jedan rasadnik u blizini smo posjetile i svugdje ponešto kupile. A da ne prifali, gošća je još nešto otkopavala..
![]() ![]() ![]() Free i teta Đurđica:
![]() ![]() Evo u drugom rasadniku:
![]() ![]() A na odlasku je Free morala dosta toga potrpati i u putnu torbu jer je mjesto u autu bilo rezervirano za kofere a na za cvijeće
![]() ![]() I na rastanku jedna naša zajednička sličica:
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moje cure hvala na posjeti i drago mi je da vam se svidjela reportaža o teti Đurđici. Eto draga Free ju je imala prilike upoznati i biti kod nje i nakupovala svega a i darivana je od nas.
antonija, da to je ta ruža. Hvala na informaciji. Kada se razraste imaš pelcer!
![]() korijenko hvala na lijepim riječima i pomoći oko kaktusa. Vjerujem da će ti se svidjeti posjeta kod tete Đurđice
![]() OTOK , rogač je poseban ali ništa neznam o njemu pa ću morati malo pročitati kada ga budem presađivala na jesen. Hvala na posjeti draga Otok! Počašćena sam!
![]() Olja , hvala na posjeti, baš si lijepo rekla za primjer žene koja se snašla u uzgoju cvijeća kada joj je bilo najteže.
![]() ovcica , moon , Triša , freeland44 , jagoda ( narudžba ti je stigla), bergenia, bigmamma , enrikova nona, nanica ( napisala sam ti gdje je teta Đurđica na Krku...), gioiaa, Retriver Sara ( prenešeni pozdravi teti Đurđici i uzvraća svima!) a svima vama puno
![]() ![]() Ja moram nekoliko noći uzeti da nadomjestim zaostatke u vašim vrtovima, preletim ali ne ostavim traga... Znate razloge.. svega po malo....
Sezona turizma je polako počela.. Imam goste a još ponešto treba skockati. U firmi me željno očekuju a kući sam samo gost. Srećom da mi je kćer preuzela ulogu domaćice i kuharice ( eto prednosti kada je mama nauči sve raditi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
veselim se što si nam predstavila gđu. đurđicu, a vjerujem da će i nju veseliti kada joj isporučiš naše pozdrave
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
setala,pa uzivala u pogledu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Može informacija o ovoj dobroj teti Đurđici. S obzirom da mi je blizu voljela bih je posjetiti i kupiti nekoliko stvari. Hvala i vama što ste je predstavili, dobro je znati ovakve stvari!!!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i ja izražavam divljenje i poštovanje gospođi Đurđi a tebi zahvaljujem što si nam je predstavila
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ovaj put ću teti Đurđici poslat
![]() Da je barem više takvih tetica! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prekrasna reportaža................ volim kupovati kod takvih ljudi koji se bave i vole to što rade (a ne da su samo obični trgovci) ......Dobar ulov!
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro prekrasno, lijepe biljke u tvom Njivičkom vrtu i jako lijepe biljke kupljene kod tete Đurđice. Njezin vrt treba svakako posjetiti jer ima se što vidijeti i kupiti....Odmah naručujem, ako nije problem,
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Prekrasne biljčice si donijela od tete Đurđice, a vjerujem da ćeš nakon svake posjete teti Đurđici donjeti kući toliko biljčica!!! Koliko te poznajem, želiš pomoći i sebi, novim biljčicama, a želiš pomoći i teti!!! Jako pohvalno, lijepo poznanstvo se rodilo, samo je upozori da poveća kapacitet pelcanja i kalemljenja jer kad se krene s prvim kupnjama forumašica, dvorište će joj biti premalo za sve biljčice!!!
Ne moram ni napominjati, kada i ako dođem u Njivice, obavezna posjeta teti Đurđici s tobom kao vodićem!! A za sada joj lijepo prenesi pozdrave iz Međimurja da stekne dojam dokle je postala poznata!! Ako smijem primjetiti, na slici ispred velike agave, jel bijela gaura? ![]() Ja imam rozu od prije 3 dana, malecka je, ali će narasti velliikkaa!!! A kada naraste, jel bi se ti mijenjala? ![]() Joj, odlazim, da ti ne uputim još koju nemoralniju ponudu!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno Miro, evo teta Đurđica preko tebe došla na forum, baš je to prekrasno. Obavezno ćemo joj u posjet kada dođemo k tebi. Okoliš u Njivicama je prekrasan, nadam se da i tvoji gosti znaju prepoznati tu ljepotu, ja sam oduševljena.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ti si uvijek puna iznenađenja. Morat ćeš nas voditi teti Đurđi, a biljke koje si kupila ili su ti pak darivane su superiška |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakve lepote kod tebe draga,
gledam,gledam,pa se vratim pa opet iz pocetka...jako lepo si sve uredila...nove biljcice ![]() ![]() Vidi se koliko je ljubavi tu ulozeno... A za teta Djurdjicu...dobar primer kako se ne treba kukati nego ljubav prema bilju iskoristi i za skromno prezivljavanje i za veliko uzivanje ... |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo je kad imate tamo tetu Đurđicu, ima i kod nas sličnih teta ali nemaju takve ljepote.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne biljčice Miro, od svega ovoga meni je najdraži rogač.
Stablo rogača mi je prekrasno |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Miro, vrijedi upoznati takve ljude, gospođa je vjerojatno puna znanja a dvorište joj je puno lijepih biljaka
![]() Prvo što ne znaš je muškatna kadulja, kad ju jedanput zasadiš imaš ju zauvijek, sama se zasijava....
Drugo-kaktus, ne znam kako se zove ali moj je ogroman i svake godine cvate divnim tamno roza cvjetovima, u Njivicama bi preživio i u vrtu, kod mene ga susjed ima doslovno ogromnog posađenog u vrtu uz kuću (zaštićeno mjesto ).
Za ružu ću ti pisati na PP... predivna je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
tvoji vrtovi su pravi raj na zemlji! ja jako volim kupiti biljke tako u nekoga ko ih proizvodi iz hobija, nevolim one nabildane nizozemske! vidim da si se lijepo ponovila, kad se razraste to će biti za deset!
za tu ružu koju si dobila na poklon mislim da bi mogla biti damašćanska, ako cvijeta samo jedanput godišnje onda jest!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |