OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 298299300301302 374> |
Korisnik | |
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno cvijeće si nam pokazala u ovom zadnjem postu!
Od ljiljana, amarilisa, runolista, dalija.....................ma sve je slatko k'o bombončić!
![]() Kako sam prva na 300- oj stranici - hvala ti na tolikoj ljepoti..............a na tvojim stranicma je uistinu i ima na pretek!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Čestitke na 300-toj stranici uz želju da nam i dalje prikazuješ ljepote tvog vrta. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
No, vidiš ti tu igru slučaja - bila sam posljednja na 299-oj i evo me ipak na 300-oj, nikaj nebudem propustila!!
Već sam ti sve napisala, Otok.
Ti znaš -
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pridružujem se čestitkama za 300 stranica čiste ljepote
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitam ti draga Otok
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Otočiću naš, i ja ti čestitam na ovih 300 stranica divote!
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
hvala ti na 300 prekrasnih stranica
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
300!
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
Ljiljani
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Čestitke na 300-oj stranici!!!
Bila si jaaaaaaaaaako vrijedna, jer trebalo je to sve posaditi, njegovati, slikati...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivna Dženi i lewisia
![]() Čestitke na 300 strana divnih slika, savjeta i krasnog druženja
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
čestitke na 300 divnih stranica to stvarno izaziva respekt!
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Čestitke na 300 prekrasnih stranica i želim ti jos puno posjeta u tvom vrtu!!!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ne moram niti ponavljati kako si sretne ruke
![]() ![]() Č E S T I T A M Z A 3 0 0 S T R A N I C A ! a kolikko tu ima slika, teško je izbrojiti, a koliko si biljaka još podijelila nama, mislim da i to ne znaš ni sama ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ljiljani,gaura,kameleon.... ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Vrijeme prolazi, stranice se nižu. Priznajem da sam malo pretjerala sa slikama, ali u vrtu se stalno nešto događa.Nekada razmišljam da li staviti neku sliku ili ne, da li prikazati samo ono najljepše, ali ....pa naziv teme nije moj lijepi vrt, nego moj vrt. Zato ste mogli vidjeti moje uspjehe i neuspjehe, radove u toku, kamenje i škrtu zemlju, buru i kišu, tuču, pa čak i snijeg, lukovice obješene na špagu, neuređene djelove, nastajanje vrtića u kamenu, nebo i more , cvijeće koje ste mi poslali ......ma zapravo cijeli jedan dio mog života, a najviše sam s vama htjela podijeliti moju ljubav prema cvijeću. Htjela sam se poimenice zahvaliti svima onima koji su prošetali mojim vrtom, ali, vjerovali ili ne, ispisala sam više od 150 imena - od onih forumaša koji se već dugo, dugo ne javljaju, do onih koji su mi česti gosti, pa sam odustala da nekoga ne preskočim. Zato - hvala vam svima i nadam se da ćemo se još dugo družiti. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Hvala tebi što nas uvijek vodiš kroz tvoj vrt,kao što ti kažeš jedan dio tvog života.Sjećam se kad sam tek došla na forum,tvoj vrt je bio jedan od prvih kroz koji sam cijeli prošetala,i još dan danas se uhvatim da se vračam unazad da vidim kako je nešto ranije izgledalo.
Lijepo je gledati kako vrt napreduje,kako biljkice rastu i još usput puno toga naučiti.Hvala ti.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Danas ću vam pokazati moju "gredicu pod suncobranom".
Ovo je suncobran - moja paulovnia, nakon cvjetanja okitila se lišćem ![]() Krošnja paulovnie natkrilila je gotovo cijelu gredicu, ujutro ima nešto malo sunca, kasnije sjenu stvara i kuća, tako da je većim dijelom dana hladovina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Suncobran ti je prekrasan, unikatni i ekološki! A ove ostale slike okupane suncem su prekrasne. Nemam riječi, gusto, šareno, zdravo, mirisno baš kako volim!
![]() Hortenzija je krenula s cvjetanjem! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 298299300301302 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |