Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 298299300301302 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 06:51
Prekrasno cvijeće si nam pokazala u ovom zadnjem postu!
Od ljiljana, amarilisa, runolista, dalija.....................ma sve je slatko k'o bombončić!Thumbs%20Up
Kako sam prva na 300- oj stranici - hvala ti na tolikoj ljepoti..............a na tvojim stranicma je uistinu i ima na pretek!smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 07:08

Čestitke na 300-toj stranici uz želju da nam i dalje prikazuješ ljepote tvog vrta.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 07:11
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Evo i mene ranom zorom!! Baš je lijepa lewisia! I runolist i dalije.. Uvijek je meni kod tebe lijepo.
Kišice nema još? Sada ti ju već ja mogu poslati, kod nas je i jučer padala a noćas munje i gromovi, pljusak, grmljavina.. Baš je bilo glasno nekih pola sata, sat. A isada vise oblaci i miriše na kišu..
Neće me dan, dva biti tu i propustit ću tvoju 300-tu stranicu, draga moja Otok! Stoga ti ja sada već zahvaljujem za 300 stranica ljepote, bezbroj krasnih slika i još više uvijek vedrih i uvijek lijepih riječi!

No, vidiš ti tu igru slučaja - bila sam posljednja na 299-oj i evo me ipak na 300-oj, nikaj nebudem propustila!!
Već sam ti sve napisala, Otok.
Ti znaš -

smile67
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 07:16
pridružujem se čestitkama za 300 stranica čiste ljepote smile169
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 07:17
Čestitam ti draga Otok smile169
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 07:36
Otočiću naš, i ja ti čestitam na ovih 300 stranica divote!

smile78
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 09:20
hvala ti na 300 prekrasnih stranicasmile73
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 09:29
300!smile57
Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 09:48
Ljiljani   
Život je more...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 10:59
Čestitke na 300-oj stranici!!!

Bila si jaaaaaaaaaako vrijedna, jer trebalo je to sve posaditi, njegovati, slikati...

smile141
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:02
Predivna Dženi i lewisia smile71

Čestitke na 300 strana divnih slika, savjeta i krasnog druženja smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:16
čestitke na 300 divnih stranica to stvarno izaziva respekt!
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
nanica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 97
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nanica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:32
Čestitke na 300 prekrasnih stranica i želim ti jos puno posjeta u tvom vrtu!!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:43
ne moram niti ponavljati kako si sretne rukeThumbs%20UpHeart..a neizbježno je da nam nešto i iscuri kroz prste..
Č E S T I T A M   Z A  3 0 0  S T R A N I C A  !
a kolikko tu ima slika, teško je izbrojiti, a koliko si biljaka još podijelila nama, mislim da i to ne znaš ni sama
smile86
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 11:48
za 300-tu!
ljiljani,gaura,kameleon....
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 13:33
čestitam na 300 stranica savršene ljepote sukulenata, margareta, tulipana, dalija, ljiljana..
pusa
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 07:39

Vrijeme prolazi, stranice se nižu. Priznajem da sam malo pretjerala sa slikama, ali u vrtu se stalno nešto događa.Nekada razmišljam da li staviti neku sliku ili ne, da li prikazati samo ono najljepše, ali ....pa naziv teme nije moj lijepi vrt, nego moj vrt. Zato ste mogli vidjeti moje uspjehe i neuspjehe, radove u toku, kamenje i škrtu zemlju, buru i kišu, tuču, pa čak i snijeg, lukovice obješene na špagu,  neuređene djelove, nastajanje vrtića u kamenu, nebo i more ,  cvijeće koje ste mi poslali ......ma zapravo cijeli jedan dio mog života, a najviše sam s vama htjela podijeliti moju ljubav prema cvijeću.

Htjela sam se poimenice zahvaliti svima onima koji su prošetali mojim vrtom, ali, vjerovali ili ne, ispisala sam više od 150 imena - od onih forumaša koji se već dugo, dugo ne javljaju, do onih koji su mi česti gosti, pa sam odustala da nekoga ne preskočim.

Zato - hvala vam svima i nadam se da ćemo se još dugo družiti.    
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 08:05
Hvala tebi što nas uvijek vodiš kroz tvoj vrt,kao što ti kažeš jedan dio tvog života.Sjećam se kad sam tek došla na forum,tvoj vrt je bio jedan od prvih kroz koji sam cijeli prošetala,i još dan danas se uhvatim da se vračam unazad da vidim kako je nešto ranije izgledalo.
Lijepo je gledati kako vrt napreduje,kako biljkice rastu i još usput puno toga naučiti.Hvala ti.Hug

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 08:07
Danas ću vam pokazati moju "gredicu pod suncobranom".

Ovo je suncobran - moja paulovnia, nakon cvjetanja okitila se lišćem

Krošnja paulovnie natkrilila je gotovo cijelu gredicu, ujutro ima nešto malo sunca, kasnije sjenu stvara i kuća, tako da je većim dijelom dana hladovina.

Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 08:42
Suncobran ti je prekrasan, unikatni i ekološki! A ove ostale slike okupane suncem su prekrasne.  Nemam riječi, gusto, šareno, zdravo, mirisno baš kako volim! smile107

Hortenzija je krenula s cvjetanjem!smile93
Želja i ljubav su krila za velika djela
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 298299300301302 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,109 sekundi.