Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 67> |
Korisnik | ||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bergi čitam da imaš problema sa photobucketom....Imala sam i ja negdje lani, ali meni je bila istekla licenca odnosno članstvo i morala sam nešto sitno nadoplatiti...Nakon toga je bilo sve ok, možda se tebi nešto slično događa....Sredi to čim prije da vidimo nove slike....
![]() ![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
![]()
![]() |
||
![]() |
||
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
|
Ja bih još šetala tvojim vrtom .....čekamo nove slikice..... please!!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Berdi ja evo već par dana se spremam doći malo kod tebe uživati i evo me konačno...kad gle čuda - nema slika.
Daj riješi taj problem bilo kako samo nas pusti da uživamo kod tebe!!!
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Meni se ovo sviđa
![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
samo polako bergi
![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Hvala curke!
Probat ću to nekako riješiti ali priznajem da već ludim.............iako imam dosta živaca.........neke pute mi dođe da napravim ovo.........
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Šteta kaj nema novih slikica, ali ja sam beskrajno uživala u starim, prekrasan kamenjar, lijepi rubovi od kamenja oko kamenjara, prekrasne biljčice!! Jedva čekam sličice kada procvijetaju ruže stablašice!!
Brzo riješi problem sa stavljanjem sličica!! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Koji bi to gušt bio, najprije po Cresu uživati u bojama i mirisima brnestre, kadulje i trešanja, onda malo preko mora pa u Istru .... |
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
Dođem nakon tolliko vremena u tvoj vrt, i što nađem. Slike iz aprila. Sve se nešto nadaš koje će boje što biti.Sad već znaš koje su boje pa nas razveseli.
Inače tvoj vrt je meni uzor, mada je teren potpuno drugačiji od mojeg. Meni je san kamenjar kako spada, onako nagib, ugrađene stijene i kamenje, u rupama koješta. Sve se nadam jednom dovesti MM i umočiti mu nos u tvoj kamenjar, da vidi kako to treba izgledati Mi bili na fešti od pršuta (gdje će trbuh neg na klopu) ali je već pala noć, a kontala sam da imaš još po koga u gostima. Ionako on ne bi vidio što treba. Pokušaj staviti slike preko ove galerije na forumu, moguće češ imati manje problema. |
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
He, he! I da hoćeš ne možeš me preskočiti od Brestove do Bergenije. Ako saznam da ideš k njoj postavit ću, ne ležeće policajce, nego one ležeće šiljke iz am. filmova. |
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Ma daj Bergi pršut možemo kupiti, ali slike tvog vrta nam samo ti možeš dati
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
netko je spomenuo pršut?
![]() Bergi, ja se ponadala novim slikicama, a nema ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Bako, ne morate čekati tako dugo....................to je tek u desetom mjesecu (od 28. - do 30. listopada)........a cvijeća tada baš i nema reprezentativnog................dođite vi sada pogledati cvijeće.....a u desetom na pršut!
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
Opet šetam tvojim vrtom,
preljepo si ti to posložila,vidi se da je svaki kamik na meste.
Cvijeće uživa va tim grotama.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |