Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 85> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahvaljujem se na posjeti i lijepim pohvalama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kao što reče maslina-ove "isfurane" ruže, ili su božuri...nikad nisam načistu šta je ono
![]() Dobro su smješteni na ovom tanjuru. Ja, inače, rastvorim tu salvetu, ..ona me zbuni...pa je ostavim za drugu neku prigodu - "pametniji" popušta ![]() Svidio mi se posebno ovaj zadnji tanjur s amarilisom...uff, nisam valjda opet falila vrstu cvića ![]() ![]() Je slika mutna, al nazirem ja da je to nešto dobro ![]() E Tatjana, Tatjana...trebaš od mene učit spretnost fotografije i prezentacije, e! .....vezano za ovu zadnju rečenicu...jel danas sigurno 1.april? ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Da Mare je 1 april, ali ipak ne slikam dobro. A na tanjuru su amarilisi i već je otišao, i imala sam samo jednu saalvetu za tanjur i stakleni tanjur i ode.
Hvala ti na posjetu i lijepim riječima za moje radova makar bila loša slika. |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Tatjana, lijepi radovi A SLIKE SVAKAKO LJEPŠE OD MOJIH (ja ih još nemam). A kad ih pošaljem ja ću preuzeti ulogu najgorih tako da nitko neće imati dileme ha, ha |
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
joj ruze ruze i amarelise m oja slabost
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tanja hvala na komentaru, a ako naidjkem na amarilise
i mislim da sam tio nešto poslala s ružama, ako ne javi klupiti ću i poslati. |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
radovi su dobri,...
probaj slikati bez blica na dnevnom svjetlu ili vani dok je sunčano.. bolje će ispasti |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Sviđaju mi se tvoje kutije,ali najviše mi se dopao onaj tanjur na stalku. božanstven mi je
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Stalak sam kupila u fertisimi, ali ih već dugo nemaju.
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Bako napokon mi sttiglo blago u ruke,koje si mi poslala, puno puno puno hvala,puno pozdrava i pusa od nas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Draga Tatjana, puno hvala za salvete, brzo ozdravi. Pisala sam opširnu privatnu poruku, ali mi ne prolazi, neznam zašto. Vjerujem da svi nestrpljivo očekujemo nove radove - nedostaju nam! Pozdrav! |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Draga Tanja, nadam se da si bolje jer nam nedostaju tvoji radovi.
Konačno sam dobila tvoju pošiljku ( bila sam van Zg), nažalost zečeki će čekati slijedeći Uskrs, ali sve ostalo je odlično. Kako radiš onu zgodnu zdjelicu?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
radovi su predivni. kutijice sa 21stranice sa đurđicama i ružama su prekrasne! unazad dvije stranice oni tanjuri su savršeni,motivi koje još kod nikog nisam vidila...prekrasno! gdje uzimate salvete sa velikim crvenim amarilisima?
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Ruže
![]() |
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Jao, gospodjo Tatjana ... kako Vi divne radove imate
![]() ![]() |
|
Love is all you need!
|
|
![]() |
|
Curice moje najljepša hvala, ali nedostaje mi inspiracija
za nešto napraviti.Moram prvo urediti stan jer izgleda kao da Huni i Avari bili u posjetu. |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Ja se ovde nagledah lepote!
![]() Bravo, Tatjana ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
color034 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 22 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 126 |
sve mi je super neznam šta bi izdvojila bravo baka tatjana
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
kod mene su i Tatari bili, ali kad sve sredimo idemo na kavicu (a tek NB????).Požurimo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |