pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 36> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i pogleda sa vidikovca u erdutu(moje radno mjesto)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
vrt ispred kuce slikano s gornjeg balkona
![]() e sad problem s a surfinijama na balkonima - rastu al im listovi novi su zuti - cvjetovi su im puno svijetliji - i nekako su izdužene - to je samo 6 saksija ove ostale su super ako bi mogao neki svajet ili nesto , evo sta cu ja pokusat jucer sam kupio gnojivo sa 20% dušika, 20% kalija i 20% željeza pa cu s tim prihranjivat subotom , a srijedom sam mislio otopinom koprive .... dali je to uredu ??'' ![]() ![]() ![]() evo to ovako izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() i dobar primjerak ![]() |
|
![]() |
|
agapanthus (neznam dali ce cvijetat posto je prezimio na hladnom i svijetlom vidjert cemo)
![]() uskršnjak kasni uveliko ali nema veze ljijep je i sad ![]() turski karanfili ![]() ![]() ![]() evo nekih detalja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tekoma stablo pun pupova
![]() kristov trn ![]() ovaj mališa cvate ![]() evomkamnjera i muskatli na ogradi ![]() |
|
![]() |
|
![]() evo malog brata sto uziva u mirisu zabica ![]() lopoce sam sve stavio na sredinu jezera (bice ljepse veca lisna masa i vise cvijetova na vrpi) ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() dipladenije.... gornja crvena i dvije roze ![]() stapelia ![]() cerus (to mi susjeda dala pelcere) ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() solanum jasminoides ![]() strelicia napreduje ![]() |
|
![]() |
|
tu se nalazi bambus , mirta , epyphilium
![]() agavice napreduju ![]() ![]() crassula ovata ![]() pelargonija ![]() lantane bijela i roza ![]() ![]() kamenjar i jedan karanfilic iz reznice proslogodisnje .... sad trenutno ima 30 cvijetova odjednom ![]() ![]() ovo je mali brat sebi posadio to su i biljke po njegovom odabiru ![]() ![]() |
|
![]() |
|
paulovinije šibaju ko blesave
![]() ![]() evo sobnog na vrpi da vani bolje raste ![]() |
|
![]() |
|
englezicama sam pokido vrhove tjekom proljetnog presadjivanja i sda cvatu vrhovi ti a stare mi ne cvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
epyphilium
![]() ![]() evomi ljiljana sad je vec i proso dok sam ja ucito slikice ![]() evo malo gredice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jois malo lopoca
![]() ![]() ![]() evo i jezerca ![]() |
|
![]() |
|
evo solanuma pun je cvijetića to mi je uspomena na opatiju .... vec 3 godine ga imam al raste ko lud
![]() kala šiba cvijet za cvijetom ![]() a lopoci cvatu ko blesavi ![]() magarčić se okitio s pustinjskom ruzom i djetelinom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monny- hvala ti svrati opet
![]() milica 7 - samo ti dodji milice i nagledaj se ![]() natalija- hvala natalija bice toga jos za okrijepe imam starih slika na photo bucketu pa moram nac da kacim vidjet ces ![]() bako- ima svega da , i stalno se kolekcije povecavaju ukljucujuci i ljubice od tebe bas su mi jucer nove 4 biljkice uskocile u kolica ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome obaraš ti s nogu svojim biljkama
![]() Prvo kaktusi..
![]() ![]() ![]() Pa kućno...
![]() Pa ruže....
![]() A moram priznati i ona ponuda slano i slatko je....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
panda pa ti imaš prave kolekcije svakakvih rsta biljaka, oćeš kaktuse, oćeš ruže, vrtno sobno... a sve predivno
k tome još i okrjepa za nas posjetioce - stvarno kompletan doživljaj ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Evo sam malo zavirila u tvoje carstvo. Zaista se ima što za vidjeti. Lijepo dočekuješ goste, da ne odu gladni , ima tu hrane i za dušu i za tijelo a još fini kolačići.....Svaka čast.....
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ufff divote ovdje panda kod tebe... da ti pamet stane
![]() |
|
![]() |
|
fala sarajka
![]() svrati opet sutra ucito sma dosta slika a nevalja da odjednom sve kacim a i jedva ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |