dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
Jagoda ja im ne radim ništa ,samo u proljeće pognojim ili umjetnim ili stajskim đubrivo,oni su stari oko 3-4 godine ,jedan crveni imam tri godine i još nije cvjetao niti nešto narasto a ovog proljeća sam stavila 4 nove sorte i lijepo su napredovali čak jedan ima pupoljak,valjda je ovo tako raskošna vrsta
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ruže su ti predivne, šteta što sam bila u jesen, pa nisam vidjela tu raskoš.
No posebni su mi bijeli lupinusi, pa spremaj sjeme, baš bi mi pasali u Skradniku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pomirisala sve katruže i ruže i uživala u lijepo šetnji
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sinoć sam se šuljala ali sam vidjela da stavljaš slike.... Dakle prvo božuri a onda ruže.... pa koliko ti toga imša? a kakve su? predivne! Stvarno ti je cijeli vrt
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
..ženo draga koliko ti toga imaš za pokazat? Ovo malo što imam od ove vražje bure u usporedbi sa tobom izgleda da živim nadomak sjevernog pola a ne u Dalmaciji. Pozzz...
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Triša sjeme će biti uredno pokupljeno,a biće ga i za druge cvjetiljupce na pretek
mali kaktus hvala na posjeti bako hvala i tebi,kod mene je jako spora veza te slikice stavljam jako dugo,e zato mi se i neda da ih stavljam mirjam kod mene ti je plac povelik ,ja ti sadim cvjećke,muž vočke i imamo maleni staklenik i bašticu,nisam baš zainteresovana za povrtlarstvo,naravno i sitnih grmića-kupine.maline.ogrozd,ribizle,jagode,malecku aroniju,a vočki sve što raste u ovim klimatskim uvjetima,a zaboravila sam pored loze za pergol prošle godine smo zasadili 10 čokota različitog grožđa,eto i kod mene malo primorja |
|
![]() |
|
Mary 5510 zaboravila sam da ti se zahvalim na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasne ruže
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
...ma vidim ja da je tvoj plac povelik(ogroman)ali bez obzira što je moj cvijetnjak malešan žalosti me jer nikako ovo proljeće da se riješimo bure i posolice.Kad bura posoli biljke isto je kao kad ih oprlji mraz.Sve izgleda tako jadno i očerupano i kasni valjda mjesec dana.Kad vidim tvoje ruže mogla bih plakati jer moje su očerupane i jadne (ono što je od njih ostalo).
A što sad,čekati neko bolje vrijeme ...
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
moon hvala na pohvalama u stvarnosti su još ljepše ,moj aparat nije tako dobar a i ja sam amater da ih prikažem u pravoj raskoši
|
|
![]() |
|
mirjam ne žalosti se i kod nas na kontinentu ima drugih zla što nas zadesi mraz,grad ,veliki snijeg,minusi ali sve se opet popravi,nabavi,uzgoji i eto opet raskoš boja i cvjetova,a ti draga pravi spisak,moram još sliknuti par mojih kaktusiča i drugih biljkica za kamenjar pa ako ti se dopadnu a ti na spisak
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Neznam što je ljepše ali ruže su moje ljubimice pa eto glas više za njih,draga Sarajka sve ti je predivno.
|
|
![]() |
|
arim hvala na posjeti,i ja se slažem da su ipak ruže kraljice vrta,ali mi cvjetoljupci volimo svaki cvjetić
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Sarajka, preeedivne ruze :)
|
|
![]() |
|
hvala maso i ako mene i božuri koji su sada na vrhuncu više privlače jer kratko traju, a u ružama uživam sve do snijega
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasne ruže !
![]() A gdje su ti one tvoje lijepe fuksije ?
Ili sam ih preskočila negdje
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sarajska imas cvjetni raj,odusevile su me tvoje ruze,bozuri,lupinus
![]() |
|
![]() |
|
e anči 39 one su se smrzle,ali sam ja kupila jedno desetak mladih,naravno sve su drukčije boje,sada rastu lijepo i jedno 4 su procvjetale ,svakako ću ih sliknuti i staviti slikice
gioiaa moj je vrt skroman u odnosu na tvoju raskoš i ljepotu u vrtu |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |