Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 119>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 01:06

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 01:09

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 01:15
Jagoda ja im ne radim ništa ,samo u proljeće pognojim ili umjetnim ili stajskim đubrivo,oni su stari oko 3-4 godine ,jedan crveni imam tri godine i još nije cvjetao niti nešto narasto a ovog proljeća sam stavila 4 nove sorte i lijepo su napredovali čak jedan ima pupoljak,valjda je ovo tako  raskošna vrsta
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 07:49
Ruže su ti predivne, šteta što sam bila u jesen, pa nisam vidjela tu raskoš.
No posebni su mi bijeli lupinusi, pa spremaj sjeme, baš bi mi pasali u Skradniku.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 07:59
Pomirisala sve katruže i ruže i uživala u lijepo šetnjiTongue
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 09:00
Sinoć sam se šuljala ali sam vidjela da stavljaš slike.... Dakle prvo božuri a onda ruže.... pa koliko ti toga imša? a kakve su? predivne! Stvarno ti je cijeli vrt smile227
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 09:52
..ženo draga koliko ti toga imaš za pokazat? Ovo malo što imam od ove vražje bure u usporedbi sa tobom izgleda da živim nadomak sjevernog pola a ne u Dalmaciji. Pozzz...smile65smile43
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 18:17
Triša sjeme će biti uredno pokupljeno,a biće ga i za druge cvjetiljupce na pretek
mali kaktus hvala na posjeti
bako hvala i tebi,kod mene je jako spora veza te slikice stavljam jako dugo,e zato mi se i neda da ih stavljam
mirjam kod mene ti je plac povelik ,ja ti sadim cvjećke,muž vočke i imamo maleni staklenik i bašticu,nisam baš zainteresovana za povrtlarstvo,naravno i sitnih grmića-kupine.maline.ogrozd,ribizle,jagode,malecku aroniju,a vočki sve što raste u ovim klimatskim uvjetima,a zaboravila sam pored loze za pergol prošle godine smo zasadili 10 čokota različitog grožđa,eto i kod mene malo primorja
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:59
Mary 5510 zaboravila sam da ti se zahvalim na posjetismile79
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:19
prekrasne ruže
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:21
...ma vidim ja da je tvoj plac povelik(ogroman)ali bez obzira što je moj cvijetnjak malešan žalosti me jer nikako ovo proljeće da se riješimo bure i posolice.Kad bura posoli biljke isto je kao kad ih oprlji mraz.Sve izgleda tako jadno i očerupano i kasni valjda mjesec dana.Kad vidim tvoje ruže mogla bih plakati jer moje su očerupane i jadne (ono što je od njih ostalo).
A što sad,čekati neko bolje vrijeme ...smile43smile64

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:24
moon hvala na pohvalama u stvarnosti su još ljepše ,moj aparat nije tako dobar a i ja sam amater da ih prikažem u pravoj raskoši 
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:28
mirjam ne žalosti se i kod nas na kontinentu ima drugih zla što nas zadesi mraz,grad ,veliki snijeg,minusi ali sve se opet popravi,nabavi,uzgoji i eto opet raskoš boja i cvjetova,a ti draga pravi spisak,moram još sliknuti par mojih kaktusiča i drugih biljkica za kamenjar pa ako ti se dopadnu a ti na spisak
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:50
Neznam što je ljepše ali ruže su moje ljubimice pa eto glas više za njih,draga Sarajka sve ti je predivno.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:05
arim hvala na posjeti,i ja se slažem da su ipak ruže kraljice  vrta,ali mi cvjetoljupci volimo svaki cvjetićsmile113
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:08
Sarajka, preeedivne ruze :)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:11
hvala maso i ako mene i božuri koji su sada na vrhuncu više privlače jer kratko traju, a u ružama uživam sve do snijega

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:39
Prekrasne ruže ! Tongue

A gdje su ti one tvoje lijepe fuksije ?

Ili sam ih preskočila negdje Sleepy
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:07
sarajska imas cvjetni raj,odusevile su me tvoje ruze,bozuri,lupinus
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 22:27
e anči 39 one su se smrzle,ali sam ja kupila jedno desetak mladih,naravno sve su  drukčije boje,sada rastu lijepo i jedno 4 su procvjetale ,svakako ću ih sliknuti i staviti slikice
gioiaa moj je vrt skroman u odnosu na tvoju raskoš i ljepotu  u vrtu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.