Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pandin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pandin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 36>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:00
Kod tebe uvijek nešto lijepo.......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:09
Panda ja sam ostala paf, koliko cvijeće vrtnog i kučnog, pravi ste kolekcionari, mane samo zanima tko to sve zaljeva, posebno ono u pitarima. Jako lijpo, svaka čast, krasna reportaža! Clap
život je more
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:15
Ovo je bila dugačka šetnja,koliko tu ima lijepoga cvijećaTongue
Na vrh
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:38
Prelijepo Panda, stvarno zavidna kolekcija, vidi se da uživaš u cvijeću. A izgleda kao da će i braco tvojim stopama!Wink
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:03
ma da pa ja imam 27 pa vec sada sve pisem ceduljice da ne zaboravim sto sam smislila, sto mi je na pameti ma i kad me netko zamoli za neku usputnu uslugu moram zapisati jer bi zaboravila.... sto puta sam se vratila iz grada a da mami nisam kupila neku sitnicu sto me zamolila smile157
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 23:18
ajme, koliko prekrasnog cvijeća, okice su mi "ispale" od divote, lopoči su fenomenalni
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 09:16
sve ti je rekrasno, vidi se da ulažeš mnogo truda i ljubavi u sve i to ti se stostruko vraća... bravo bravoClapClapClapClap
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 11:29
sve ti je prelijepo! jako mi se sviđa panoramska slika tvoje predkuće! vidi se da si na brata prenio ljubav za cvijeće! presladak ti je brat!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 11:41
jako lijepo, uživala samsmile57braco je najboljismile112
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 13:17
Pa kod tebe nema cega nema, jezerce je preeedivno, nadam se da cu ganekad imati :)Krasne biljke Panda!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 15:21
Panda, koliko krasnih slika si nam darovao! Bravo i hvala ti!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 852
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2011 u 19:28
frida - hvala dodji opet
milice hvala pa ni ti ne zaostajes ;)
lantana hvala na posjeti pa to ja zaljevam vecinom , prihranjujem , i ovo po gredicama zaljevam svaki drugi dan a u saksijama ujutro i navece po potrebi :)))
mali kaktus hvala
leonata- ma brazo je jos neodlucan malo mehanika malo cvijece , a filozof je teski ko ce ga znat ce bit od njega
monny kazu da stariji ljudi su senilni al izgleda da i nas mlade malo hvata :S
moon- hvala na posjeti
vilmač- ;)
antonija hvala ti ta je gredica ispred kuce napravljena jesenas bilo je najobicnije ravno uz zidove cvijetnjaci medjutim ja malo uzeo stvar us voje ruke malo biljcica kamena i to je to :)
marri 5510- hvala
maso - doce to s vremenom mi smo ga planirali 5-6 godina al nismo mogli ga nikako ostvarit medjutim eto ja i buraz ga iskopali za dva dana napravili oblik i samo foliju kupili ovo ostalo nabavljeno imali bitna je samo ideja i mjesta malo i to je to :))
anaida- svrati opet  ima toga jos :)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2011 u 00:52
izgleda da al ja se tjesim onom starom....budale pamte a pametni pisu...hehe Embarrassed
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2011 u 23:11
kod tebe svega i cvijeća i ljepog pogleda zaista prekrasno
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 18:44
blue sky hvala ti :)
evo malo slikica slikano prije puta :)
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 18:47
evo vrteka iz pticije perspektive
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 18:48
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 18:50
kamenjar je sredjen i stavljena je ukrasna kora
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 18:52
Na vrh
panda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje panda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2011 u 18:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.