Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 243> |
Korisnik | |
mememe ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: ZG / PU Status: Offline Bodovi: 578 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaboravio sam se zahvaliti, kako stvari stoje, izgleda da je nepoznata biljka stvarno solidago. Hvala na pomoći!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mali Kaktus, hvala i na identifikaciji i na tako lijepom zvončiću - sigurno si mi ga ti darovala jer nisam znala da ga imam
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je senecio macroglossus
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Molim vas, dal sam na dobrom putu za identifikaciju ove moje biljčice???
Bil bi ovo senecio angulatus, samo šarenolisni???? ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Anaida,to je Marijin zvončić ili campanula medium,jel to onaj drač kaj sam ja posijala
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Molim vas recite mi kako se zove ovaj bijeli ljepotančić-balončić? (ovaj u prvom planu, osunčani..)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dado hvala ti, naravno i na biljčici, jer to je iz tvog uzgoja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
@otok 3. potentilla fruticosa
@trisa dracocephalum Fuji blue @cvijetomanijak Escholzia californica |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cvjetomanijak , to je kalifornijski mak (escholzia) |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
![]() |
|
Hvala Baka Bea
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo i ja imam jednu novu biljku, kojoj ne znam ime
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Čini mi se da je 1. Campanula spicata, 2. Lonicera nitida i 3. Potentilla, a koja ne znam, ima ih mnogo sa žutim cvjetovima.
|
|
![]() |
|
Molim imena ovih biljčica
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() (pripada joj ovaj žuti cvjetić desno) |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Ja ju ne zalijevam uopće, raste u kamenjaru, pola dana je na direktnom suncu, i ništa joj ne fali....
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mislim da je na prvoj slici Delosperma congestum, za druge sedume ne znam točne nazive
a oni svi u pravilu vole sunce i ne puno vlage crvene točkice ne moraju biti bolest (iako i mogu biti) možda je samo prilagodba biljke na drugačije uvjete od onih u kojima su do sada rasle |
|
![]() |
|
Peugeotzg ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
ok hvala nisam znala pod šta spadaju...koliko često taj prvi zalijevaš?jel može biti vani na suncu?
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Pozdrav...
To ti nisu kaktusi niti sukulenti, to su srdumi i žednjaci kojih imam mali milijun vrsta... Onaj sa prve slike imam i ja a njagov problem je što brzo ocvate, cvijetovi traju samo par dana i on ti može prezimiti vani... Za ostale ne znam, sigurno će se već netko javiti... Pozdrav :-)... |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Peugeotzg ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Zanima me da li netko zna kako se zovu ove vrste i imam problem sa ove 2. Ova sa žutim cvijetom: imam ju niti tjedan dana stavila sam ju van presadila sa ovie 3 vrste i sad su 3 cvijeta uginula ne znam zašto . ova zelena na njoj su se počele pojavljivat sitne crvene točkice ne znam žašto i šta krivo radim. Molim pomoć da mi netko kaže u čemu je problem i kako da ih njegujem svih 4. osobito ove 2 sto su bolesne :-(
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Dado , najljepša hvala na pomoći oko imena moje biljčice.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 165166167168169 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |