Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 66676869>
Korisnik
Poruka
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 11:23
lijepa ti je kombinacija englezica!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 11:28
Tvoj vrtić i terasa su najbolji dokaz kako pravi ljubitelj cvijeća može stvoriti prekrasnu kolekciju bez obzira na prostor. Neću ništa posebno izdvajati jer mi je sve prelijepoClapClapClapClapClap (da se neki cvijetak ne uvrijediWink).
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 11:49
koliko toga na terasi, zadivljena sam, ipak samo ću izdvojiti fuksiju s dupličnim cvjetom i bijelu englezicu koje nije lako održavatiClapThumbs%20UpHeart
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 15:08

smile94

"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 20:42
Antonija hvala, i meni se sviđa ta kombinacija. Smile

Baka, čini mi se da sam ove godine to sve nekako pretrpala, ok, nikada ne može biti pretrpano, ali nekako nisam zadovoljna...još uvijek. Smile

Mari tu duplu fuksiju sam kupila ove godine i to za svega 8, 00 kuna, cvijet se  nije ni vidio, pa si zamisli oduševljenja kada sam skužila kako ima lijep cvijet. A englezice ti nisu teške za održavanje, isto ih održavaš kao i ostale pelargonije. Negdje sam pročitala da cvjetaju do kraja srpnja, ali moje su prošle godine cvjetale do kraja kolovoza. Smile

Vilmač Smile
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:12
Sve ti je divno ali Gazanije i Heucera od Smrcka su mi naj :)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:22
o draga toliko ljepote na tako malom prostoru,predivne cvjećkice zaistasmile78
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 21:27
za terasu i vrt
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 13:35
Drage moje hvala vam na posjeti, da vas odmah poslužim sa hladnom limunadom  i novim slikama...

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 13:36

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 13:37
A ovo su mi moji novi neznanci...

Otok pomagaj, da li je to onaj lijepi što imate ti i Hoya?  Hoya u pomoć!!!

Ni ovoj trajnici ne znam ime, ali mi je prekrasna...

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 13:44
prekrasnoooooooooosmile64
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 17:26
Nije proljeće isti, ali je i ovaj lijep. Meni su ovakvoga vrapci počokali lani i ove godine. Ne znam  što to u njima ima.
Odmah savjet za srebrnu dihondru: Štipni im vršak da ti odmah u početku zagusti "zavjesa" od nje, a ako im želiš sačuvati sjemenčice za dogodine prati kad se stvore neugledni cvjetići ispod lista. U tim kuglicama sazrijeva po dvije-tri sjemenke.

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 09:12
Hoyček hvala ti za savjet za dihondru, svakako ću te poslušati. A kako se drži tvoja?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 09:36
Na limunadu i uživanje u cvijeću i ja stigla!! I da znaš - opet ću doći!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 11:01
Anaida za tebe danas imam i kolač . Wink
hvala na posjeti.

A sada jedna molba ili jedno pitanje: da li itko išta zna o ovoj 

plavoj biljci koja se zove Perikalis???

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 11:07
Za ovo sam i ja mislila da se isti aeonium kao što imaju Otok i Hoya,isto mi je tako lijep kao i njihov.
Ima li i za mene malo limunadeWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 12:33
Kaktusek uvijek! Wink
Ovdje je opet užasno sparno tako da će nam objema dobro doći limunadica na mojoj terasi, i ljuljačku sam vam stavila da ugođaj bude potpun.Smile

Bila na placu i opet kupila puzajući jasmin i žuti dupli hibiskus!!!smile121
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 12:41
LOLNa ono... opet!
Pa dok ima  mjesta za sjedenje uz limunadu, samo ti popunjavaj svoj prelijepi "zeleni fond"!Thumbs%20UpBig%20smile
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 13:01
lijepo ti je sve! posebno ti je lijepa dihondra, meni je u jesen poslala hoya, nije mi preživila zimu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 66676869>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.