Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 66676869> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepa ti je kombinacija englezica!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj vrtić i terasa su najbolji dokaz kako pravi ljubitelj cvijeća može stvoriti prekrasnu kolekciju bez obzira na prostor. Neću ništa posebno izdvajati jer mi je sve prelijepo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
koliko toga na terasi, zadivljena sam, ipak samo ću izdvojiti fuksiju s dupličnim cvjetom i bijelu englezicu koje nije lako održavati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Antonija hvala, i meni se sviđa ta kombinacija.
![]() Baka, čini mi se da sam ove godine to sve nekako pretrpala, ok, nikada ne može biti pretrpano, ali nekako nisam zadovoljna...još uvijek. ![]() Mari tu duplu fuksiju sam kupila ove godine i to za svega 8, 00 kuna, cvijet se nije ni vidio, pa si zamisli oduševljenja kada sam skužila kako ima lijep cvijet. A englezice ti nisu teške za održavanje, isto ih održavaš kao i ostale pelargonije. Negdje sam pročitala da cvjetaju do kraja srpnja, ali moje su prošle godine cvjetale do kraja kolovoza. ![]() Vilmač ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Sve ti je divno ali Gazanije i Heucera od Smrcka su mi naj :)
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
o draga toliko ljepote na tako malom prostoru,predivne cvjećkice zaista
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za terasu i vrt
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje hvala vam na posjeti, da vas odmah poslužim sa hladnom limunadom i novim slikama...
|
![]() |
|
|
![]() |
|
A ovo su mi moji novi neznanci...
![]() Otok pomagaj, da li je to onaj lijepi što imate ti i Hoya? Hoya u pomoć!!!
![]() ![]() Ni ovoj trajnici ne znam ime, ali mi je prekrasna...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
prekrasnoooooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nije proljeće isti, ali je i ovaj lijep. Meni su ovakvoga vrapci počokali lani i ove godine. Ne znam što to u njima ima.
Odmah savjet za srebrnu dihondru: Štipni im vršak da ti odmah u početku zagusti "zavjesa" od nje, a ako im želiš sačuvati sjemenčice za dogodine prati kad se stvore neugledni cvjetići ispod lista. U tim kuglicama sazrijeva po dvije-tri sjemenke.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoyček hvala ti za savjet za dihondru, svakako ću te poslušati. A kako se drži tvoja?
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Na limunadu i uživanje u cvijeću i ja stigla!! I da znaš - opet ću doći!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida za tebe danas imam i kolač .
![]() hvala na posjeti.
A sada jedna molba ili jedno pitanje: da li itko išta zna o ovoj
plavoj biljci koja se zove Perikalis???
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Ima li i za mene malo limunade
![]() |
|
![]() |
|
Kaktusek uvijek!
![]() Ovdje je opet užasno sparno tako da će nam objema dobro doći limunadica na mojoj terasi, i ljuljačku sam vam stavila da ugođaj bude potpun.
![]() Bila na placu i opet kupila puzajući jasmin i žuti dupli hibiskus!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Pa dok ima mjesta za sjedenje uz limunadu, samo ti popunjavaj svoj prelijepi "zeleni fond"!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo ti je sve! posebno ti je lijepa dihondra, meni je u jesen poslala hoya, nije mi preživila zimu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 66676869> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |