Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - flover - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

flover - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 18>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 22:42
Kaktus je naj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 22:36
Kaktusi su predivni, i takvog se bogatog cvijeta ne možeš dovoljno nagledati
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 22:34
Snaći ćemo se već s imenima, važno da nam se sviđa! A moja Double delight je isto na zapadnoj strani, zalijevam je stalno, al bit će da je ovdje kod mene sunce ipak jače. Dat ću joj priliku da ojača godinu dana, pa ako se ne iskaže - selidba (na zasjenjenije mjesto)
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 22:00

pa ja ove imam dosta dugo,iskreno ne znam koja je tajna njihova cvjetanja,preko zime su u hladnijem prostoru,i u proljeće ih iznosim van,ali pod krov,ne na otvoreno i vidiš kako su lijepi....a onaj mali bijeli sam kupila zimus u baumaxu i vidiš i on je prije par dana ocvao....bio je uskrsni,umjesto božičnog kaktusa....

"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 21:42
ovi ogromni kaktusi sa tom ruza-cvijetovima su mi divni i vrti mi se u glavi kad ih gledam koliko su lijepi... što im radis da toliko cvijetaju. koliko trebaju biti stari da bi poceli cvjetati. Question
ja imam dva takav rozi i crveni ali mi nikad nisu cvijetali Unhappy
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 21:32
Flover,sve ti je prelijepo,ali ovo sam morala izdvojiti

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 21:26
ANAIDA,NIHO,TRIŠA-hvala puno na pohvalama i što šetate kroz moj vrtić.....smile78
MAESTRAL-iskreno neznam ime onom sitnom puzavcu koji cvate bijelo,a one krupne srebrne cvjetiće mi zovemo zečje uši...sory ne znam pravo ime...al potražit ću na netu....
A što se tiče ruže Double delight,moje su ruže na zapadnoj strani,tako da ih hvata popodnevo jako sunce,ali nisam primjetila da joj to smeta,jer stalno cvate....samo  zahtjeva svakodnevno zaljevanje,a mislim da im i ti srebrno-bijeli pokrivači tla drže vlagu preko dana...ružu sam zasadila jesenas i sada najbolje cvate,zadovoljna sam,uostalom slike govore sve o njoj...
Još jednom hvala na lijepim riječima...smile79
                                                                              SVIMA....

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:55
Jako mi se sviđa kombinacija srebrno-bijelih pokrivača tla sa ružama (je li to sadarka i čistac), a za ružu Double delight zanima me izdrži li sunčan dan?
Naime, kod mene su dvije DD posađene ove jeseni, i nakon čekanja i oduševljenja kad su procvjetale, uslijedilo je razočaranje. Ako je sunčan dan i temp. 25 c, sprži ih čim se otvore Cry
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:36
Preslatko i jako simpatičan vrt, draga Flover! Vidi se ljubav prema cvijeću i trud koji se stalno ulaže. A ono da svaki cvjetić raduje, i te kako mi je poznato. Želim ti puno uspjeha u daljnjem uređivanju i još više zadovoljstva u svakom cvjetiću smile99!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 22:14
Čega tu sve nema, predivno, kaktusi bez premca, ruže također, klematisi, uzdišem za njima, a ostalo sve čista petica!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:46
smile120,,samo ču u kratkim crtama rećć..Kaktus j e moja slaba tačkaaaaaaa.....njih najviše imam pa moj favorit je ovaj tvoj ljjepotan
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:44
Samo ti nama slikaj - pa zato smo tu!! U slikama cvijeća, životinjica, prirode.. uživamo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 21:38
evo sigurno sam več dosadna s kaktusima u cvatu,al ima još jedan....

i jedan muškatl

i još jedan muškatl
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 20:07
za nove slike
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 19:24
da,to je na jednom ribnjaku....Tongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 09:41
Flover, ma baš su slatke ove dvije obiteljske fotkice Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2011 u 08:40
stvarno šteta za bellsiće da žute, a tako si im lijepi stalak stavila! ostalo cvijeće ti je jako lijepo. po mome skromnom znanju, taj klematis bi ti mogao biti piilu, i ja san kupila rupela a ispo piilu!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2011 u 22:33

jedna nova aloe vera....
prvi cvjetići na clematisu,piše da je dr ruppel,a je li ne znam..

a ovom ne znam ime...

cvast će liatris i hostica....

i moji maleni...adami....sory slike su mutne,jer je več pao mrak...

i za kraj nisu cvjetići, ali.....su slatki....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:28
prekrasno
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:24
hoste...
ova je dosta na suncu
crvene kane,polako napreduju,jer su u hladu...
bijela datura koja mi je preživjela od lani
muškatl starinski,kako bi rekla moja mama
ružice...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1112131415 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.