dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 119> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komšinice sve ti je prelijepo.vidim da pakuješ kofere, sretan ti put i fino se provedi, pa kad se vratiš spusti se malo na moje brdo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Anaida draga stvarno je pogled predivan. i ja i moji mnogobrojni gosti uživamo,ali vidiš ljudi koji imaju pare i prave posao,jer grad je na dohvat ruke ,odmah iznad mene glumac koji glumi Šemsu u seriji naša mala klinika pravi etno selo,tj bungalove i terene za rekreaciju,tako da ipak će biti turista,ali moj raj je samo moj ,srečom pa su ipak 2-3 imanja iznad te ih niti vidim niti čujem
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
slažem se niho, kod mene su ruže i trešnje zaista kao nikada do sada rodile zahvaljujuči kiši,ali barem kod mene je i previše ,već se osjeti trulež u zraku,
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cvijeće tvoje krasno, pa i voćke i bobičasto voće spominješ, zatim grožđe, plastenik... Uz onaj vaš divan pogled - vi možete turiste primati u svoj vrt!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
izgleda da ružama odgovara..ova jako obilna kiša ..cvijetale su što nikada
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hvala niho i kontesaa ove godine su zaista raskošne,ali vaše cvijeće je ispred mog po raskoši,vrstama,bojama
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wooow ruže su ti stvarno prelijepe
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ti znaš da mi dolazimo ako Bog da zdravlja,ja u subotu krećem prema moru ali dole jug pravim turneju do Drača u Albaniji i ostajem do 27,6. i onda se vračam i pripremam za Skradnik,puno,puno
![]() |
|
![]() |
|
Fany hvala draga i ja tebe puno pozdravljam i nadam se da si zdravo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
ja samo šaljem |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
e pa drzimo te za rijec i pozivamo se ... ja ionako imam zelju posjetiti taj grad koji osvoji svacije srce kad ga se posjeti
![]() |
|
![]() |
|
E drage moje nemoj da vas podsječam već vi fino po volji ljeti,sad,zimus pravac Sarajevo pa da lično sa mnom uživate kod mene
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
eeehh upravo tako... da su nam krila...
![]() |
|
![]() |
|
Monny kod mene jeste lijepo ali i kod vas je prekrasno,ja se sjetim jedne sta re pjesme i njenih riječi-da sam ptica i da imam krila cjelu Bosnu ja bih preletila - e i ja bih sve vaše predivne vrtove preletila i uživa
|
|
![]() |
|
ovo je sve kao raj i kad zima pokaze zube i kad je cvijece u punom sjaju...
![]() |
|
![]() |
|
e anči 39 one su se smrzle,ali sam ja kupila jedno desetak mladih,naravno sve su drukčije boje,sada rastu lijepo i jedno 4 su procvjetale ,svakako ću ih sliknuti i staviti slikice
gioiaa moj je vrt skroman u odnosu na tvoju raskoš i ljepotu u vrtu |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sarajska imas cvjetni raj,odusevile su me tvoje ruze,bozuri,lupinus
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |