Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Pinus,a što reči nego bravo.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Te kuglice uz to što su dekorativne i zadržavaju vlagu. To je u stvari ekspandirana glina. Kupio sam ih u MBM Lučko.
|
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Svaka cast Pinus, predivne su, nastavi objavljivat slike da i mi uzivamo u njima.
Jedno pitanje, gdje si nabavio kuglice? Svuda sam ih trazila i nigdje ih nema, imaju samo drvenu koru. |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Pinus, zaista zavidna kolekcija zdravih i njegovanih fuksija.
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Dobi sve isto i u isto vrijeme kao i fuksije. Izgleda da za sada nema ništa protiv toga. Tegle su sve više manje iste (po volumenu mislim).
|
|
![]() |
|
rakitic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 22 |
ona kala u kutu je očaravajuća ja imam ali je upola manja, dali je u velikoj posudi pa je tolika velika, čime ju njegujes pa je takva
![]() |
|
![]() |
|
![]() Čuj Lavandablue, za fuksije čisto sumnjam.. ![]() ![]() No šalu na stranu, Lavandablue, Belina hvala vam na pohvali. Mislim da se sve biljke (osnovne vrste) mogu razmnožavati iz svoga sjemena. |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
PInus,
fuksije su ti prave balerine,krasne,preljepe.....
![]() |
|
![]() |
|
Lavandablue ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Fora je, Pinus pa ti imaš mali botanički od balkonskog cvijeća.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Dali ste znali da postoje fuksije čiji su cvjetovi okrenuti u nebo. Jednu takvu imam. Mislim da sam ju i pravilno ID. Ako se ne varam to je Fuksija Walz jubelteen |
|
![]() |
|
Natalija,oni svi koji prodaju cvjeće zovu je još i cigaretna fuksija,baš Ti hvala što si mi rekla di voli biti.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
silvestra ovo je cuphea ignea - znam jer sam je i ja bila uzela misleći da je fuksija
lani je cijelo ljeto bila rascvjetana kažu da voli sunce i polusjenu, ali moja je bila u sjeni cijeli dan i baš joj je odgovaralo |
|
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kakva lepotica sa gigantskim cetovima..ko bi joj odoleo?
Fantazija,Pinus... |
|
![]() |
|
Nemam bijele uši, ali imam crvenog pauka kao domaću životinju i za sada mi je to dovoljno. Već je godinama na mojim smrekama a ja mu ne mogu ništa. Držim ga pod kontrolom i to je sve. Problem sa crnim ušima na Sedumima rješavam sa mravima. Ne želim ih špricati jer vidim da kad se previše razmnože, mravi preuzmu stvar u svoje ruke i pojedu sve do zadnje uši. Fuksije i pelargonije tretiram sa insekticidima. Previše je to tegli da bi se oslonio na mrave. Evo kako sada izgleda fuksija Winston Churchill. ( šteta da kod nas ne uzgajaju nove sorte, radi imena mislim). |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Pinus stvarno si sretnik kad nemas brige oko bijelih usiju.
Kod mene je uz svo cvijece na balkonu i malo zacinskog bilja koje se ne smije špricati pa ja samo stavim zute ljepljive trake u tegle pa nek se ljepe, i obavezno povremeno pregledavat svo cvijece i zacine. |
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Mcdonalds za mrave
![]() |
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Mislim da bi ih špricala detrđentom i nakon toga tuširala ,ali za sada ih nemam.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |