Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 203> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alaaaaaaaaaaaaaaa ja s eovdje izgubilaaaaaaaaaaaaaaa,,nemam riječiiiii,,kad NIHO nema riječi onda znaj da je sve pici..pici
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I još malo ispred kuće... pogled sa skoda na javore ![]() Ugodan vam vikend želim, sa puno sunca i bez kiše
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Idemo dalje, nešto mi photobucket šteka... ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
korijenko koja fantazija boja na tvojoj hacijendi - prelijepo izgleda, baš ko iz magazina
|
|
![]() |
|
Oko luka... ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Obećana šetnja panoramik slikama ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Korijenčica,
prošetala tvojom hacijendom,sve se rascvijetalo,mora da uživaš u lipoti!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno korijenko naročito bih danas izdvojila djevojačko oko ja imam na tri mjesta u vrtu i prekrasno se žare i dugo vjetaju kako i sama kažeš
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ja ne moren odolit najrađe bi ovo odnesla doma!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje frendice
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ne znan ča mi se više pjaža, šetat virtualno ili stvarno, aš jedno i drugu je fantastično. No za nijansu više volin doć, aš onda vidin i tebe! |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da me i ne zoveš,ja bih došla,lijepo sam se prošetala tvojim velikim vrtom,pogledala sve ružice,djevojačka okeca,muškatle,hoste u sjenovitoj gredici,ma nisam sve uspjela zapamtiti koliko ti imaš lijepog cvijeća.A naravno da ću doći i sutra...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga, dođi, dođi da vidiš ružice što sam ti slala a dođi i sutra na "panoramsku šetnju"
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sa ovom ću vas slikom za danas pozdraviti jer bi bilo previše da stavim još toliko, samo ću vas pozvati da sutra dođete opet jer za sutra spremam temu - "Panoramici" (panoramske slike sa haciende), obećavam, bit će to ugodna šetnja
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Roza barbarože - to su mi sve lanjske
Na stoliću kraj ljuljačke
![]() Na prozorima od bivšeg pčelinjaka - tu su nekad carovale pčele a sad......
![]() Barbaroža štriga
![]() Graničice i nova penjačica
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Veronika - bar ja mislim da je
![]() Majska ruža je dobila novo mjesto...
![]() jer je na njeno posađena albizia
![]() Hortenzija u bačvi
![]() Muškatna kadulja
![]() campanule medium - jako su lijepe ali brzo ocvatu
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Djevojačka oka.... zasadila sam ih na jako puno mjesta jer cvatu cijelo ljeto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ruže...
Roza pokrivačica tla
![]() Crvena i lila sitna penjačica o kojoj sam pisala prošli put (Mali Kaktus)
![]() ![]() Floribunda iz ružičnjaka
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo,uredno i prekrasno
![]() ![]() ![]() Ups,izgleda da sam upala u postavljanje sličica,dolazim kasnije
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |