dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala tomice,ti si prava drugarica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravi raj ruža
![]() Kod mene ruže ne idu, valjda zbog oštrije klime ih sredi zima iako sam ih zaštitila. Sporo se oporavljaju, penjačice ostaju niske. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
drga sarajka želim ti sretan put i lijep provod i pomisli i na nas dok budeš uživala
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nije spomenula da će "pasti" kava u dubrovniku!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e nisam ,hoću da ih iznenadim slikicama,ja volim iznenađenja,a bogami se odavno spremam na tu Dubrovačku tortu i da upoznam lijepe Dubrovčanke
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,
prošetala tvojim vrtom,nauživala se ruža i namirisala cvijetnih mirisa,
ti uživaj ma gdje god bila,sve će te čekati.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vratila sam se da vidim raskošne božure
![]() A tek ruže...... WooW, ne znaš koja je lijepša, jako mi se sviđa ona ogromna što si napisala da cvijeta samo jednom u sezoni, tako veliki i bujan grm jako rijetko vidim
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Neznam koja ruža je ljepša....divno!!!
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala na posjeti ,žao mi je što nemam vremena da prošetam vašim vrtovima ali kada se vratim svakako ću prošetat,ujutro već krečem na put pa ako koja stigne kod Triše vidimo se jer i ja ako Bog da stižem u subotu
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sarajka konačno sam opet malo navratila da se nagledam ljepote...Ruže, božuri i lupinusi su
![]() ![]() ![]() Nadam se da se vidimo u Skradniku, što me posebno veseli....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ruže su stvarno kraljice
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne ruže
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ah, neko još na dopustu!
Pa neka, neka uživa!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Drada moja želim ti brzo ozdravljenje i da što prije budeš sa nama.
Nedodtaje mi tvoja vedrina ! ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Konačno sam stigla i do tvog cvijetnog carstva. Sve pre prekrasno a ruže posebne
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() bravo,često sam ti u vrtu,a kavu popila nisam.
|
|
![]() |
|
Drage moje tako mi je drago što sam ponovo sa vama,vratila sam se sa predivnog putovanja,posebno nezaboravnih trenutaka iz Skradnika ,prekrasnih ljudi koje sam upoznala,srdačnih domaćina koju su nas ugostili kao kraljeve,i svega ostalog što smo obišli,ćim mi bude bolje postavit ću slikice a naravno jedva ćekam da prošetam vašim vrtovima,a vama veliko hvala na posjeti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |