Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Korisnik | |
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
jako lijepo i nadasve uredno, što jako cijenim i volim
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Mima,prekrasnoooooo,ne mogu se nagledati tvojih kutijica...tako su slatke i boje su tople,nježne tako da uvijek ispadne baš dražesno....
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama.
Kiki, koristila sam Stamperijin Sittile Medium a utrljavam uljanu boju.
Ne volim purpurina prah jer mi uvijek ispada iz pukotina a pogotovo prilikom lakiranja, pa se sve umrlja. Neki kažu da bi se trebao zaljepiti u pukotine ali se meni nikad ne zaljepi. Uljane boje se lijepo utrljaju a onda sve dobro izglancam.
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
prekrasne kutijice, a komplet sa maslinama me je očarao!!
pogotovo ona flašica za ulje!! |
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Kako mnogo vrhunskih radova na jednom mjestu! Mima, svaka cast! FENOMENALNO!!!
![]() |
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Preslatko, sjajno!
![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Mima - prekrasno, prekrasno......oduševljena sam.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne kutije
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršene su!preprelijepe!sigurna sam da su zadivile i one kojima su namjenjene!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Sad si na godišnjem i gdje su radovi??? Ok, godišnji je i za farbice i kistove!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su prekrasne,majstorski napravljene,bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Ah, Gogo, ja sam ti sad kao penzionerka, na godišnjem manje stignem napraviti nego kad radim, oupće namam slobodnog vremena. Mislim da će decoupage pričekati dok ne prođe godišnji.
|
|
![]() |
|
Evo jedan novi kuhinjsko-prozorski komplet za moju kuhinju. Kupila sam ovu salvetu i nikako nisam znala što bih s njom. Nekako mi se nije uklapala niti na kutije niti na kuhinjske daščice. Onda sam odlučila napraviti novi komplet za moj prozor u kuhinji ispod kojeg se uvijek skupi svakavih gluposti i koje onda stalno padaju. Velika piksa služit će za kistove, kutija za kojekakve drnde i papire a mala piksica za sitniš koji moj muž svaki dan istrese na prozorsku klupčicu.
|
|
![]() |
|
Eto da ne ispadne da baš ništa ne radim, iako čini mi se da su svi nešto usporili u zadnje vijeme. U friško iz pećnice su se nekako prorijedili radovi.
|
|
![]() |
|
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
Mima, moj naklon!
Ovo je prelepo...ja sam oduševljena! ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepo iskoristena salveta
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |