pandin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 36> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe uvijek nešto lijepo.......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Panda ja sam ostala paf, koliko cvijeće vrtnog i kučnog, pravi ste kolekcionari, mane samo zanima tko to sve zaljeva, posebno ono u pitarima. Jako lijpo, svaka čast, krasna reportaža!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ovo je bila dugačka šetnja,koliko tu ima lijepoga cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Prelijepo Panda, stvarno zavidna kolekcija, vidi se da uživaš u cvijeću. A izgleda kao da će i braco tvojim stopama!
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ma da pa ja imam 27 pa vec sada sve pisem ceduljice da ne zaboravim sto sam smislila, sto mi je na pameti ma i kad me netko zamoli za neku usputnu uslugu moram zapisati jer bi zaboravila.... sto puta sam se vratila iz grada a da mami nisam kupila neku sitnicu sto me zamolila
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
ajme, koliko prekrasnog cvijeća, okice su mi "ispale" od divote, lopoči su fenomenalni
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sve ti je rekrasno, vidi se da ulažeš mnogo truda i ljubavi u sve i to ti se stostruko vraća... bravo bravo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je prelijepo! jako mi se sviđa panoramska slika tvoje predkuće! vidi se da si na brata prenio ljubav za cvijeće! presladak ti je brat!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako lijepo, uživala sam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Pa kod tebe nema cega nema, jezerce je preeedivno, nadam se da cu ganekad imati :)Krasne biljke Panda!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Panda, koliko krasnih slika si nam darovao! Bravo i hvala ti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
frida - hvala dodji opet
milice hvala pa ni ti ne zaostajes ;) lantana hvala na posjeti pa to ja zaljevam vecinom , prihranjujem , i ovo po gredicama zaljevam svaki drugi dan a u saksijama ujutro i navece po potrebi :))) mali kaktus hvala leonata- ma brazo je jos neodlucan malo mehanika malo cvijece , a filozof je teski ko ce ga znat ce bit od njega monny kazu da stariji ljudi su senilni al izgleda da i nas mlade malo hvata :S moon- hvala na posjeti vilmač- ;) antonija hvala ti ta je gredica ispred kuce napravljena jesenas bilo je najobicnije ravno uz zidove cvijetnjaci medjutim ja malo uzeo stvar us voje ruke malo biljcica kamena i to je to :) marri 5510- hvala maso - doce to s vremenom mi smo ga planirali 5-6 godina al nismo mogli ga nikako ostvarit medjutim eto ja i buraz ga iskopali za dva dana napravili oblik i samo foliju kupili ovo ostalo nabavljeno imali bitna je samo ideja i mjesta malo i to je to :)) anaida- svrati opet ima toga jos :) |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
izgleda da al ja se tjesim onom starom....budale pamte a pametni pisu...hehe
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kod tebe svega i cvijeća i ljepog pogleda zaista prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
blue sky hvala ti :)
evo malo slikica slikano prije puta :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() evo vrteka iz pticije perspektive
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kamenjar je sredjen i stavljena je ukrasna kora
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |