Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 239240241242243 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida - ove bi godine trebao biti cvijet.
Nataly, ako ne bude ove - bit će dogodine. Važno da prežive i da se što manje dira oko njih.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
od ovoh lavandi i cuvarkuca zastaje dah...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Monny hvala ti.
A meni zastaje dah od ovog ljepotana. Prije par dana:
![]() danas:
![]() Zar može za koji dan biti još ljepši?
|
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš je pravi ljepotan
![]() Imam nešto slično, moram vidjeti je li i moj porumenio ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
je ljepotan je i po ;)
sve pohvale ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
savršen je, mislim da ljepše ne može!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prekrasan vrt draga Hoya!!!
Hvala za savjet u svezi dihondre, svakako ću te poslušati. Da li je tvoja preživjela zimu, ili si je kupila nedavno?
Ovog zadnjeg euoni...neću niti spominjati, samo ću reći da je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
R. saro, uvijek me obraduješ svojim dolaskom!
Smrcko, mislim da imaš istoga, a ja neznam što se mome desilo da takve boje ima. Booo .... ???
antonija - čekaj poštara
![]() Proljeće - moja je dihondra kupljena preklani na sajmu. Ona je crkla. Ali skupljala sam sjemenke i lani je sijala. Naravno da tada nije bila ovako jaka i moćna. Ova je prezimila u negrijanom podrumu sa samo malo zapadnog sunca, zamotana uz rubove vaze i samo je malo zaljevana - tek toliko da opstane. A na proljeće - gdje god je dirala zemlju je pustila korjen i buknula - nikad bolja !
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ljepotan je svaki dan sve ljepši
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
predivan primjerak!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga Hoja, nisam dugo navratila kod tebe a i meni od njega zastane dah!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znači, nema mi druge nego skupljati sjeme za rezervu ako slučajno ne preživi.
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus, Vilmač, Miro - hvala.
Proljeće, nekoliko sjemenčica bit će dovoljno!
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I meni je zastao dah na ovom ljepotanu.
Inače biljke od tebe: delospermum se raširio , cvjeta krasno, roza mali klinčići nisu preživjeli pod oleandrima, irezina - lijepa, pravi društvo bugicama, puzavac sa žutim cvjetićime uspješno prezimio i onda bura prevrnula sandučić dolje kod susjede 3 m duboko, naravski razletilo se sve posvuda
![]() ![]() Skoro sam zaboravila: alstromeria niče....
![]() |
|
![]() |
|
Bako, ako smo na različitim stranama grada nismo na kraj svijeta. Jedna kratka vožnja i ... Neću valjda tebi paket slati |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Meni zastaje dah od cjelog tvog dvorišta, prekasno je, tamo gdje dominira lavanda fantastično, santolina, dihondra, sve je savršeno!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() A onda sam napravila inventuru i zaključila da mi je od tebe poprilično toga ostalo....
Tako žicanje, koje nije, ostavimo za neka buduća vremena...
![]() |
|
![]() |
|
Bako, razumijemo se
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 239240241242243 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |