Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 64> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amarilis i ljiljani su skroz različite biljke.Nemaju iste zahtijeve..
Nema na čemu,tu smo da jedni druge uputimo kad je potrebno.Ni ja nisam znala ništa o ljiljanima,vremenom čovijek nauči puno toga.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Super,hvala kaj Si mi to napomenula.Nisam nigdje pročitala ništa o tretiranju malih lukovica.Vjerojatno nije bilo potrebe al nisam htjela ništa pogrješit do sada kad mi je izbacuje pa nisam znala kako s njima dalje...spasila Si me
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Silvestra imaju predivnu boju...bas su neobicni
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Silvestra to nisu ljiljani..To su hemerokalisi(grančica)..Po narodnom ga zovu ljiljani...Lijepi su..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa i meni se učinilo da su hemerokalisi al nisam bila sigurna..zato su mi i bili "neobični"...učimo se dok smo živi
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Pa valjda ih svrstavaju u ljiljane jer su slićni,ali svejedno su ljepi ima ih i kod mene ispod balkona i jako sam zadovoljan s njima.Bravo za grančice.
|
|
![]() |
|
U svakom slučaju imaju ljepu boju..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
moon predivni su
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mogu ja nešto da pitam?Dali ima ljiljana koji nisu ljepi?
|
|
![]() |
|
Naravno dmirce pitanja su uvijek pozeljna :-)
Meni su svi ljiljani posebni kad ih ja obozavam |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Natalija draga , evo ga , tu je ! Putem ovog , TVOJEG ljiljana , saljem ti svu srecu ovog svijeta , ti ni ne sanjas koliko meni ovaj ljiljan znaci ! Bez tebe ga nebi imala :
![]() |
|
![]() |
|
Gute Fee mislim da je to stvarno najljepši dar
![]() usput,ljiljan Ti je divan... |
|
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Predivan je!
Jos nekoliko je procvetalo ovih dana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ajme prekrasni su vam ljiljani
![]() ![]() moram i ja staviti sliku svog prvog ljiljana, ali kapitalca, njega sam davno kupila i posadila, tu prvu zimu je proveo u zatvorenom, svijetlom, ali isto je potjerao nekih metar u visinu lani je bio na drugom položaju i skoro 2 m visok ![]() sve uokolo njega miriše gute draga, ako sve bude išlo po planu dobiti ćeš još koju lukovicu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar i natalija predivni su Vam ljiljani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |