OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 374> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kakvi ljiljani, kakve hortenzije . . . sve savrseno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
otok wow!!! koje lijepo cvijeće
cikasica mi je baš slatka s ovim vjenčićem od jeteline ![]() odličan mi je i ovaj tvoj cvjetni povrtnjak, joj ti susjedi... sve ih zanima, a mogli bi dogodine i svi oni ![]() ![]() a ova jaja su možda samo prva - posna tura, znaš kako i kokičina znaju iznenaditi ljiljani su divni, koliko su visoki a tek hortenzija - jesi koristila nešto za boju cvjetova? to je isti grm s više boja ili su ipak 2 grma? |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() volim prošetati tvojim vrtom,nagledati se ljepote,napojiti dušu.
Meni je sve tako lijepo,da nebi ništa odvajala.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Zahvaljujem svima na posjeti.
Natalija - to su dva grma hortenzija, plava i crvena. Posađene su u teglama, imaju, mislim, tri godine, zadržale su boju, nisam ništa dodavala. A što se tiče jaja na oko, ne znam, oni su valjda umislili da ću od njih raditi kolače. Odvojili su bjelanjca od žumanjaca - jutros sam vidjela jedan cvjetić koji je potpuno žut. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga otok, ostanem bez riječi kada svratim kod tebe u vrt. Ne ostavim traga ali te nastojim pratiti. Svega imaš i svašta naučim. Baš si lijepi primjer prave vrtlarice!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Paulovnia nakon cvjetanja stvara ovakve plodove
![]() A ti grozdovi plodova su jako teški pa su se grane savile od težine. Jučer smo popodne rezali sve te grozdove do kojih smo mogli stići, mislim da ih je bilo oko 100 kila. Da su bar jestivi! Biljke uživaju u hladovini ![]() Procvjetale zvončike i hoste ![]() ![]() Evo i tradeskantia ![]() ![]() ![]() Krenule su i graničice, najprije narančaste, crvene će kao i obično malo kasnije, a žute od Kaktusićke sam posadila do njih, ali malo preblizu.Nisam računala da će se ove stare toliko raširiti, tako da nisam sigurna da li će se i žute uspjeti probiti. Morat ću ih presaditi. ![]() Bilo bi još slika, ali photobucket nešto zafrkava, pa za kraj jedna ruža ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
sve 5,a ovaj put rozi ljiljan 5+
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok, tako kako si ti rezuckala plodove paulownie tako ću i ja morati krušvice. Doduše, nsiu ni približno tako teški plodovi kao na tvojem drvu, ali kako je drvce još mlado isto su mu savili grane jako..
Lijepo je u tvom vrtiću, uvijek uživam u pogledu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme kakva biljka, plodovi su joj prekrasni.... strasno mi se sviđa ;)
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...zaboljele me noge (mislim reći prsti od preokretanja stanica) a oči su mi apšisale... prelijepo, prelijepo, premirisno...fala na uživanju.
Često sam te se ovih godina sjetila, vadila bih van nacrtiće, pa vraćala, treba volje... možda me mirisi iz tvojeg vrta potaknu...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
k.zvoncici,vodenika,predivna kombinacija
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hosta već cvate, pink ruža mi je prekrasna, a cvijeće u hladovini WOW!
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tebe je kao u raju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Već cvjeta!?
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ljiljani su ti predivni. A što kod tebe nije?
![]() ![]() ![]() Lijepe su hortenzije ovako različite jedna uz drugu. Eto, sad sam naučila za gazanije. Znači treba ih presaditi...i razdijeliti. A povrtnjak si tako dobro sakrila...
![]() |
|
![]() |
|
Eto vidiš Misty - procvjetala je.
Franjica - ako ti treba smirenje, uhvati se nacrta i polako farbaj, lijep je osjećaj kad nešto napraviš svojim rukama. Mary - kana dobro napreduje, u zemlju sam je posadila, hvala ti još jednom. ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free, drago mi je za cikasicu, držim fige da ti bude lijepa.
|
|
![]() |
|
Evo me sa malo cvjetića, ako za vikend stignem počupati travu bit će malo panoramskih slika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Tvoj vrt je pravi dokaz kako se kamenje super uklapa sa cvijećem .Šta ti je ovo na zadnjoj slici okruglo čupavo. Baš je super
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |