Mima35 - evo i mene |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Korisnik | |
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mima kutijice su savršene,a salveta mi se baš sviđa jako je neobična!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
uh otkad mene nije bilo ovdje....prekrasne kutije si napravila u zadnje vrijeme a ova zadnja mi se baš sviđa, nisam još vidila ovu salveticu ako je to salvetica (možda print) svejedno motiv mi je odličan
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutije su predivne a i pikse, a najljepši je uradak teglica s ružama
|
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
pikse su mi preslatke,a o kutijicama da ne govorim ,svaka prekrasna na svoj način....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nemam rijeci,sve je sa puno ukusa i stila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a ljepote kod tebe!!!!predivno a najljepši uradak je uradak tvoje malene,ne ljuti se,ona je za svoj trud zaslužila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Puno si lijepih stvari napravila- super su mi one stvari s maslinama, kutijice sve po redu- i vila i Sarah K., kao i ove- sve 5!
Lijep je uradak kćeri- ne znam koliko ima godina,bacila se na mater,vidi se da će biti nešto od nje, al', ipak- "mama zna najbolje" ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
O, Mare, evo tebe natrag. Dugo te nije bilo na forumu. Falila si nam.
Hvala na pohvalama, ali ja volim i kritike. Bilo je mana i na ovim radovima. Neki još stoje u kuhinji i gledam ih jer im još nešto fali pa čekam ideju da mi padne na pamet. Kćer ima 5 godina, i da jako sam ponosna na njenu kreativnost. Fizički liči na tatu ali je nasljedila moju kreativnu energiju. Po cijele dane nešto boja, printa, reže, lijepi uratke po kući. Još jedino ne pokazuje interes za šivanje, a valjda će i to doći na red.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma zaposlile me neke druge obaveze, koje mi baš i nisu trebale u životu, pa ne stignem ovdje.
Ne znam od kad nisam stavila slika, šta sam slikala uopće, šta nisam....ufff. Ako ima mana na tvojim zadnjim radovima, ja ih nisam primjetila-zaista. Jesam na teglici koju je radila kćer, al kad sam sad pročitala da ima 5 godina- pa mala je čudo! Ovo radilo petogodišnje dijete???!!!!!!!!! Ovako rade neki odrasli koji duže rade (znaš da mislim na ovaj dio salvete oko ružica) |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
e ovaj sandučić baš primamljivo izgleda!prekrasan je!pazi da ne ostaneš bez njega ili će ti poštar i tuđu poštu početi ubacivati!!!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jednostavno i lijepo,vjecna lavanda<3
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mima,ako sandučić obajam takrilom,zalijepim salvetu drvofixom,lakiram lakom za metal i drvo,da li će sve to izdržati kišu,treba li prije bojanja sandučića posprejati ga akrilnim lakom?
unaprijed hvala
![]() |
|
![]() |
|
Tifany, nisam s ničim posprejala sandučić prije bojanja, samo sam ga prebrisala. Obojala sam ga fasadnom bojom, naljepila salvetice i posprejala autolakom (3 sloja). Mislim si da ako auto lak izdrži kišu, sunce i sve ostalo na autima, onda bi trebao i na poštanskom sandučiću.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |