Obiteljsko dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepo cvijeće i kod tebe i kod sestre
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
I Mari štrajka..? Ma znam svi smo, manje više u frci i sada mi je lakše jer nisam puno propustila. Samo da ostavim trag dok pijem kavu...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
puno hvala! |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno i veoma mirisljavo ja uzivam u mirisu bazge kao i u okusu njenog soka
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
nanica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 97 |
Krasne slike i uspomene! Iako sam nova ovdje želim ti sretan rodjendan!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Sretan ti rođendan draga !!! Malo kasnim sa čestitkom ali što su za nas dva dana kad godine više ne brojimo.
![]() ![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
pa to je sjećanje na moji mamu, a na rođendan na kog ću prvo pomisliti nego na nju, da nije bilo nje.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga moja , vrtek je za 5, a prošlost, ma što će ti prošlost, treba živjeti danas!
Ah da sretan ti rođendan!
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lijepo je sječati se dana iz prošlosti, a ti to možeš iz svog dvorišta!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sve prolazi, samo sjecanja ostaju...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prošetala sam tvojim dvorištem i tvojim uspomenama - prelijepo.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
antonija stvarno je moja mama jako voljela cvijeće i uz sve drugo (povrće, šivanje) imala je puno cvijeće i u vrtu i na prozorima, jako se ponosila time..
enrikova nona baš zato i ja ostavljam zemlju na njenom grobu da se može saditi cvijeće |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno Mari ja sam 12.4. inače je mojoj mami bio rođendan bila na grobu i iznenadila se mama je umrla prije 10 god, a tata lani u 8 mj i kako su zakapi njega nisam oćekivala ništa od cvijeća kad tamo cijeli grm narcisa žuto bijelih cvjeta , tri krupna tamno plava zumbula, nikla vučika sjeme doletjelo sa susjednog groba, krizantema koju sam na svesvete ukopala sa loncem ozelenila prekrasan prizor pored onog umjetnog koje inače nevolim žao mi je što nisam imala fotić i sad sam u dilemi dali da stavim ploču ili ne ?
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |