Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 24252627> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Društvo moje drago, hvala vam svima na prelijepim riječima kojima me uvijek obradujete u ovim mojim nažalost rijetkim dolascima ovdje! Žao mi je što vam ne mogu uzvratiti istom mjerom - iduće cvjetne sezone želim biti vaš redovit gost jer mi već zbilja nedostaje uživancija i inspiracija u obliku vaših cvijetnih ideja i kreacija!!!
Ja sam evo u zadnjim danima svoje problematične trudnoće i hvala Bogu dozvolili su mi da ih provedem doma a ne u bolnici, pa vam sad mogu pokazati i koju sliku. Mnogo toga smo i propustili pokazati jer je u međuvremenu već ocvalo, ali bit će opet prilike druge godine ![]() Sljedeći put kad se javim, gotovo sigurno imat ću vam za pokazat svoj najljepši cvijet i moje remek djelo uz sve ostalo cvijeće u vrtu pa molim vas, u međuvremenu, držite mi palčeve ![]() Pa da krenem... Lisjak... ![]() ![]() Slak... ![]() ![]() Ljiljan... ![]() ![]() Hemerocalisi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kao što rekoh i ranije, delphinumi su mi ove godine predivni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kineski karanfil... ![]() ![]() ![]() Ruža stablašica... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne slike cvijeća si nam podarila,i držim ti palčeve i želim ti da sve prođe kako treba da nam onda poslikaš najljepši tvoj cvijet.
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Anemone de caen...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Phygelius... ![]() ![]() Gailardia... ![]() Pericalis od prošle godine... ![]() Petunije i brachicoma čije smo sjeme naručili na internetu i sami sijali, napokon su počele otvarati cvjetove i stvarno su posebne i sasvim drugačije od onih što se mogu kupiti kod nas - jedva čekam da vidim i ostale boje pošto je ovo tek par biljaka koje su pokazale cvijet, kod ostalih je samo pitanje dana... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mačić... ![]() ![]() Stepska svijeća... ![]() Bijeli ljiljani... ![]() Oleandar ni ove godine ne razočarava... ![]() ![]() Ursinija otvara cvjetove... ![]() Paučinasta čuvarkuća u cvatu... ![]() ![]() Alstroemerija... ![]() I nekoliko krupnih kadrova moje đungle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala ti na ovim slikama, baš si mi uljepšala dan.
Držim ti palčeve da sve prođe u najboljem redu i čekam najdražu sličicu. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
uvijek uživam u raskoši tvojeg vrta...prekrasne biljke, uvijek nešto novo, prekrasne fotografije...oduševile su me tvoje petunije, mislim da mogu reći da su veličanstvene... tvoja brachycoma mi se također sviđa, ja imam plavu, Litle Missy, oduševljava me svakodnevno...
Draga springy, želim ti da sve prođe u redu s porodom, da budete zdrave i ti i beba, da se brzo oporaviš, da beba dobro napreduje i da se što prije vidimo ovdje...puno sreće draga!
pusa
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
springy puno punoooo srece ti zelim u svemu sto te ceka .... a cvijece ti je savrseno mozes biti ponosna ;) svaka cast posebno je
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj da velim za cvijeće, ko i uvijek prekrasno! Drago mi je da si se javila, baš sam neki dan mislila na tebe. Želim ti što brži i bezbolniji porod, brz oporavak i zdravu i prekrasnu bebu (to bude sigurno). Nestrpljivo čekam najljepšu slikicu, a do onda ti šaljem puno ![]() Drži se i budi hrabra! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
trudničice neka ti je sa srećom .a cvijeće sve pet.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Slike su kao po običaju jako lijepe, no očito svi s nestrpljenjem očekujemo vidjeti tvoj najljepši cvijet. Sretno! |
|
![]() |
|
Hvala svima koji su me posjetili!!!!! IMAM OBAVIJEST
![]() Tigridia ![]() ![]() Hosta ![]() Painted daisy ![]() ![]() kala ![]() ![]() Hortenzije ![]() ![]() ![]() ![]() georgine ![]() ![]() ![]() slak ![]() ![]() ![]() blue moon ![]() lan ![]() ![]() različak ![]() ![]() ![]() ljiljan ![]() convolvulus ![]() Phlox drumondii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ursinija ![]() ![]() hudoljetnica ![]() pupavica ![]() ![]() cerinthe blue kiwi ![]() mix ![]() achilea ptarmica ![]() Moje divne sijane petunije i brachicome ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo i naše male obitelji ![]() ![]() ![]() ![]() Pusa svima!!!!!!!! Odoh ja svome suncu!! ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Iskrene čestitke draga Springy na prinovi, tebi i cijeloj tvojoj obitelji. A bebaču želim da ga prate sreća i zdravlje u životu. Slike cvijeća su pre..predivne, no ipak post posvećujem prvenstveno tvom sinčiću. Sretno i uživaj! |
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
čestitke mami i bebi!
sad uživaj ovo ti je najljepši dio! a cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sve je tako lijepo, no izdvojit ću lisjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() Kako će ovaj dječačić uživati u ovom rajskom vrtu! |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Od sveg srca ti čestitam i želim malom dečecu svu sreću ovog svijeta A cvijeće ti je prekrasno |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Baš si me raznježila sa ovim zadnjim slikama. Bucek mali, prekrasan je. Došao je u najbolje vrijeme, jer ga je doma dočekao pravi cvjetni raj. Mora mu život biti sretan u takvoj okolini. Tebi od srca želim što manje briga i što više uživanja u majčinstvu i u svom malom sunčeku. Čestitke i tateku, ipak je mali dio zasluga i njegov ![]() Nesmijem zaboraviti i tvoju prekrasnu obitelj, pa čestitam i njima. ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Sve najbolje od srce tebi i tvojoj obitelji uz ovo maleno sunasce i tako lijepo cvijece
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Čestitam na prekrasnoj bebici!
U DANIMA KOJI DOLAZE I GODINAMA KOJE SLIJEDE ŽELIM VAM SVIMA BESKRAJNU SREĆU, PUNU ZDRAVLJA I RADOSTI!
A cvijeće, ah ono je za
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Velika pusa suncu tvoga neba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 24252627> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |