Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vinke... sa one "strašne" kupovine!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A sad malo iz vinograda, vrta, voćnjaka!!!
Od Varaždina je udaljeno kakvih 8-10 km!!! U Varaždinu kišica već par dana, malo po malo moći i škrapa, a tam sve suho!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...mislila sam da ću uspjeti bez komentara...no, ovaj poljski cvjetak... mi je takkk lijepi...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
svega lijepog a bome i korisnog kod tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Evo, rascvjetao se veliki dio klivije!
Malo je prašnjava kak su na balkonu pilili Ytong ploče, al ... kaj je tu je...važan je cvijet, a ne prašina!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
WOW svega lijepog tu ima . Za papati i gledati
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ahoj, ahoj, u kojoj ulici je taj prelijepi vrt? Pitam jer dok se bum na špancirfestu šetala dobor bi došla koja bobica onoga lijepoga grožđa!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Enrikova nona, anči...od svega po malo, al opet se nađe kaj nemaš na gruntu, pa u trgovinu....!!!
Na ovoj lokaciji u vinogradu nisam tak često, eventualno kad čistim klet, tu i tam malo popljevim, i na berbe (ko čvorci, cele leto ništ ne delam, a na gozbu dojdem ![]() Gospina trava, nema problema, sam se ti meni javi, ak i nebu grožđeko zrelo, bude kaj drugo za osvježiti!! Free, sjećam se da si rekla da su lantane, al...ove prve, mislim da jesu, al ove druge nnn??? Malo mi je lišće predlakavo i za sljez i za digitalis!!! Kaj je tu je, bum pričekala, pa nek iznenadi!!! Eto, to je konačno moja terasa!!! Više si ne bum morala "iznajmljivati" od svekrve!!! ![]() Hvala vam svima na obilasku!!! |
|
|
|
![]() |
|
Plumbago mi je "otvoril"jednu šakicu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovo, ništ posebno, pori luk u cvatu!!!
Al ipak je poseban, kaj ne??? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ovo je taj isti pori luk, bez fotošopa, al slikan iz žablje perspektive, direkt prema Suncu!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
ovaj direkt prema suncu mi izgleda ko disko kugla
|
|
![]() |
|
Je, mogel bi proći!!! Oko njega su "metale" ose i pčelice i ostali kukčeki ko rokeri!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Razvoj današnje vremenske situacije od 19:20 pa do 19:40 u četri slikice!!!
Sunce prije kiše, sa kišom i poslije kiše!!! Lijepa,lagana, mirna... čak su nam i lokvice ostale!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
u tvom vrtu nema čega nema od povrća do prekrasnog cvijeća baš si vrednica vidi se
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Krasno ti je i u vrteku i na terasi i u vočnjaku
![]() ![]() A za onaj crveni cvijetak kao što su ti rekli je Heuchera sanguinea i cvast će ti cijelo ljeto..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Fany, Lora, drago mi je kaj ste svratile!!!
Kad bi svo cvijeće cvalo cijelo ljeto, di bi nam bil kraj!!! Ovak klivia izgleda danas... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Antonia, evo ne samo da mi se primio tvoj pelcerić gospara, nego, on se meni sprema i cvjetati????
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo je kod tebe
![]() ![]() bravo za dubrovačkog gospara ![]() |
|
![]() |
|
...lantanica se sprema cvjetati...
![]() ...a ovaj cvjetak me iznenadil prekrasnim cvjetićima(već sam zaboravila kak je zgledalo to)... lani kad se šetali sam si "posudila" čahuricu sjemena ispred jedne kuće... samo jednu čahuricu, ne biljčicu, ja sam dobar čovjek ![]() ![]() ...slak, inače tamno ljubičasti... kao da iz njega sunce isijava ![]() ...ili kao da u njemu ključa vulkanska lava... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |