flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nažalost ne znam mu ime,imam ga par godina,sad cvate nekoliko dana i onda ništa dogodine....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ova slika me oduševila. Koji je to cvijet, ne prepoznajem ga? |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
navijam za ljubice od bake da pelcanje uspije
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
taj ljubičasti cvijet sam ti donijela iz crkve na Tijelovo,bilo je u vazi kod jedne sjenice-znaš što je to sjenica vjerujem-pa sam ga uzela i sad ču ga pokušati osušiti da uzmem sjeme,pa ako uspijem bit će za obje....a raspitat ču se i kod žene koja je pravila tu sjenicu dali ima za presaditi cvjet....a dature sam i ja sijala ,ljubičaste,sjeme kupila na aukciji hr,samo ne znam dali je dupla....niknule sve,sad čekam da porastu i procvatu,baš sam ih neki dan presadila iz cvjetara,a bijela mi cvate več par tjedana....
|
|
|
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Napokon da vidim i cvijet batata,prekrasan je.
Onaj drvenjak sa stupićima mi se sviđa. Moja susjeda ima daturu duplu boje je tamno ljubičaste (vanjski dio) sa bijelim (unutarnji dio).Stalno cvate,ako uspijem pokušati ću ga spelcati. |
|
![]() |
|
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Onaj ljubičasti cvijet odmah ispod kadifica je prekrasan ,ja sam ga imala do prije dvije godine i kada sam ga presadila jednostavno nikada više nije niknuo. Kada ćeš imati viška molila bih te da mi ga pošalješ.
Baš lijepo sve izgleda. |
|
![]() |
|
evo mene malo.....na najdražem forumu....
jedan novoprocvali cvjetić....
![]() ![]() ![]() malo dorađen cvjetnjak....s maćuhicama....
![]() nova dipladenija,jedva čekam da procvjeta...
![]() a ovo je poslala naša baka sa foruma,nadam se da će pelcanje biti uspješno i da ću uživati u cvjetićima šarene ljubice
![]() ![]() ![]() naopaka slika
a ovo je amarathus tricolor,sjeme kupila na aukciji hr,sad idu na presađivanje
![]() ![]() malo kadifica....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moja ljepotica neumorna u cvatu,double delight
![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
one šarene pelargonije su mi preeee slatke
![]() |
|
![]() |
|
lilie,alad,mony,moon............
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
lijepo
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
dobro si rekla kao da znaju da moraju pozirati ali i sve ostalo cvijece je predivno ;)
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepo je kod tebe, šareno i veselo. Moj favorit je onaj divno rascvjetali kaktus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pozdrav Mari i Natali.....drago mi je što ste prošetale kroz moj vrt...sad ču i ja u šetnju do vaših cvjetnih ljepota.... |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Krasne boje krase tvoj vrt! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tebi sve cvate, pravi nick imaš u skladu s vrtom
![]() |
|
![]() |
|
evo mene malo ....s nekim slikicama.....
![]() ![]() ![]() ![]() zanemarite nered na terasi
![]() ![]() ![]() ![]() moj ljepotan ima i četiri i pet listića....
![]() a mačuhice kao da su sad zasađene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bijela datura ima pup....
![]() ![]() a bebe adami razvijaju listiće....
![]() ![]() i moj krumpirko napreduje...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nisam se dosadjivala,naprotiv
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |