Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo i mene doma...odmarala sam na brijegu par dana i to je stvarno bio odmor za dušu, a bome i za tijelo
![]() jedan mali buketić nigela raznih boja ![]() ovaj stolisnik mi je baš clatki ![]() buketić floksa ![]() kameleon si sav raštrkao..malo ga ima na jednom mjestu malo na drugom umjesto da su se svi skupili za poziranje ![]() ![]() šarenolisni abutilček cvate, a dva zelena me ignoriraju ![]() rudbeckije su mi se definitivno uvukle pod kožu...evo zašto ![]() ovo je dio sa rudbeckijama, echinaceama, djevojačkim okom raznih vrsta i tko zna kaj bu se još uselilo tu ![]() ![]() bum sutra nastavila...malkice sam pospana ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
WoW koji ljiljani ,prlijepi
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
kontesaa imas pravi cvjetni raj i ja cu rado setati u njemu ;)
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma zbilja ti je prelijepo u tom raju.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kaj reči nego Lepe ti je Zagorje Zelene!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Možda sam propustila negdje pročitati ali zanima me da li kameleon može ostati vani na minusima? Sve cvijeće je lijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
joj koka, iako si mi se već priprijetila da ću dobiti po turu, moram reći da ti Bigi nije došla i napravila nekaj fotki, ne bih nikad vidjela kako to kod tebe (panoramski) lijepo izgleda i da čak imaš i lijepog cvijeća, tj.ljiljane
![]() Oduševila me ona fotka nigele, ma to je zaista predivna ljetnica, tako čarobno izgleda
![]() Koka, vrt ti je bez premca u sjajnom izdanju ovoga ljeta.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
joj malo sam se ulijenila sa slikicama
![]() dragi šetači su bili na brijegeku ![]() milice, kameleon podnosi našu kontinentalnu zimu bez problema saro, slika vara i to jako ![]() ![]() grčki oleander je baš zahvalna biljka ![]() još jedna tritomica...sad bum naganjala žutu i bijelu za kupiti ![]() digitalis feruginea ![]() asteri su se jako požurili ![]() rozasti stolisnik ![]() budleja black knight je još mlada pa za sada ima jedan cvijetek, a kako samo fino mirišiiii ![]() jedan, ali vrijedan cvijet ima i multi blue ![]() ![]() i ciperus ima nekakav kao cvijetek ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ne zna se šta je ljepše abutilon ili rudbekije.
![]() Posebno mi se sviđa to što ti svaka biljka ima dovoljno mjesta Ne gura se sa drugima, što kod mene nije slučaj. |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
stolisnik, grcki oleander... prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Preljepo ti je Zagorje zeleno i šareno....Rudbekije i grčki oleandar su
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, evo i mene na tvoj brijeg! Malo sam se došla osvježiti ali i uživati u pogledu na cvijeće i zelenilo kod tebe.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Onaj kuglasti stolisnik je "mrak", baš kao i ove nigele! Nisam ni znala da ih ima u drugim bojama!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
curice drago mi je da ste užvale na bregeku
![]() misty budem spremila sjemenkice ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepa boja budleje.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Konti, kak se drži magnolija????
Kod RS sam vidla isto ovaj prekrasan stolisnik, bijeli, a i ovaj rozi nije za bacit, i kad odvrtim film , svoj u glavi, do VŽkave, mislim da je ona tada imala sjemenke stolisnika, a ja sam nisam dočekala pravo dilanje...žal mi je...Al, ak buš ti imala koju sjemenkicu viška sjeti me se...!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bregeki su zaista
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
milice hvala, već ga zamišljam kao veliki grm jednog dana (puj puj da ga ne ureknem)
Lovrek, čini se da se magnolija lijepo primila jupiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() Lorek, drago mi je vidjeti te na brijegu ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam došla malo uživati na tvoje brdašce. Baš ti je krasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |