Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bako, meni je najljepši crveni..stvarno bude poseban, samo kaj ja to ne znam uslikati, a i ne trudim se namještati pola ure.. :)
Fanjek, vidimo se sutra ;) valjda me ne budu ostavili u zagrebu :D proljeće..tek sad vidimo da je to malo preveliko i sa premalo cvijeća ![]() blue...drago mi je da si prošetala brijegom ![]() GT nadam se da te ne svrbi nos od ambrozije jer ju čupam gdje god ju vidim ![]() ![]() kaktusek...a fakat je zelene ![]() djevojčice...svima kisač...odoh sutra k Triši, ako me ne zaborave pokupiti i nakon toga malo na go..jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lepe ti je,lepe ti je,
Zagorje zelene......
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Nos me svrbi od prekrasnih mirisa, oći us se anodmarale na ljepoti, a ja se opet ralo rastrčala (za kondiciju)
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kad god šetam kod tebe asocijacija mi je kontesa Nera
a vrt je raskošan nema čega nema ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Isuse pa kod tebe je prekrasno!!!
Sve mi se lijepo uklopilo, makar sam imala dojam da je to puno manje sa puno manje cvijeća. A kod tebe prava raskoš!!!!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bregek se prelijepo šareni... baš se bum došla provozati traktorčićem a usput škicnuti koliko je visok grk...bokić do sutra, ma došla buš, sigurna sam!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvarno su ti bregi uživacija. Zeleno,šareno, prekrasno
![]() A stolisnik.... ne znam je l' ljepši bijeli ili roza....
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ovaj prelijepi roza stolisnik vidim prvi put!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Otok, draga, slobodno ti dođi preko vikenda kad b trebalo kositi, traktor čeka
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I ja sam došla malo uživati na tvoje brdašce. Baš ti je krasno
|
|
![]() |
|
milice hvala, već ga zamišljam kao veliki grm jednog dana (puj puj da ga ne ureknem)
Lovrek, čini se da se magnolija lijepo primila jupiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() Lorek, drago mi je vidjeti te na brijegu ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bregeki su zaista
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Konti, kak se drži magnolija????
Kod RS sam vidla isto ovaj prekrasan stolisnik, bijeli, a i ovaj rozi nije za bacit, i kad odvrtim film , svoj u glavi, do VŽkave, mislim da je ona tada imala sjemenke stolisnika, a ja sam nisam dočekala pravo dilanje...žal mi je...Al, ak buš ti imala koju sjemenkicu viška sjeti me se...!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepa boja budleje.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
curice drago mi je da ste užvale na bregeku
![]() misty budem spremila sjemenkice ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Onaj kuglasti stolisnik je "mrak", baš kao i ove nigele! Nisam ni znala da ih ima u drugim bojama!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontee, evo i mene na tvoj brijeg! Malo sam se došla osvježiti ali i uživati u pogledu na cvijeće i zelenilo kod tebe.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Preljepo ti je Zagorje zeleno i šareno....Rudbekije i grčki oleandar su
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
stolisnik, grcki oleander... prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Ne zna se šta je ljepše abutilon ili rudbekije.
![]() Posebno mi se sviđa to što ti svaka biljka ima dovoljno mjesta Ne gura se sa drugima, što kod mene nije slučaj. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |