hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 124> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe su hortenzije a i ovi ljepotani se dobro zabavljaju.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
milice hvala na posjeti još bi bile ljepše da su u mom vrtu ali dobila sam obećanje u jesen jedan grmić će biti moj, a hugić se pravo lijepo zabavljao
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
mislim da nijedan nije bio raspoložen da povuće oružje bili su mirni i prijateljski raspoloženi što je za hugu iznenađujuće jer on ne podnosi druge pse valjda je ljubomoran
![]() |
|
![]() |
|
evo što u ove tople i sparne dane cvjeta kod mene
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prve lantane od naše lantane počele da cvjetaju
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno, posebno begonije, njih obožavam
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti otok begonije znaju biti i ljepše ali moje su stare već tri godine i vidim da je vrijeme da ih obnovim
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow prekrasno ti je cvijeće!
![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Puno lijepoga cvjeta kog tebe u ove vruće dane
![]() |
|
![]() |
|
vilmać hvala na posjeti i lijepim rijećima
![]() blu skin i tebi hvala navrati opet ![]() kaktusčiću hvala na posjeti u ove sparne dane i u mom vrtu je jako toplo ali sreća što ispred imam veliku lipu koja pored toga što sada cvjeta i miriđe pravi sjenu i hladovinu u vrtu u najkritičnijem dijelu dana,nekada je to dobro a nekada i nije ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo ti je cvijeće! one hortenzije su me se posebno dojmile!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
hvala antonija i ja se nadam da će i moje nekada piti tako lijepe ako se poživi pa da se to dočeka,hvala na posjeti pa svrati opet
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Sve za pet.
Pozdrav iz Mostara s 40 i kusur. ![]() |
|
![]() |
|
hvala tomice na posjeti na ovoj toploti mogu zamisliti koji pakao kod mene nešto malo svježije ali za ovo podneblje i to je previše nego pazi se ukraj po danu a noću kada zahladni vani pa uživaj u ljepoti svog vrta
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |