Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Penjačice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Klematis  - Clematis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Klematis - Clematis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 136>
Korisnik
Poruka
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 23:32
Neće. To je to.LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2011 u 16:35
pozdrav svima,ja imam dva clematisa koje sam kupila ove godine-ZARAZILA SE VAŠIM SLIKAMA CLEMATISA-.
Na jednom je bila ceduljica dr.Ruppel,ali ja mislim da je pillu,šta vi kažete:
sada još ima par pupova,a zasadila sam ga u cvjetar,pa me zanima dali da ga presadim kad ocvate,i dali da ga orežem onda i koliko...ne znam koja je on skupina,pa molim pomoć...
Ovaj drugi sam kupila bez natpisasad
je ocvao i nekako slabo raste,također me zanima dali da ga presadim,a nije velik,pa dali treba da ga orežem ili u proljeće ....zapravo ne znam koje vrste cvatu dva puta godišnje....smile226
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 18:11

jel ovo možda privatna stranica,ja smile199svi nestali.........

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 18:39
Flover to je piluu. Vjerojatno se radi o tome da na prethodnim postovima ima baš puno o piluu pa se ljudima neda ponavljati, probaj malo unazad pogledati. Inače je on druga grupa orezivanja. Za onaj drugi nisam sigurna koji je...Smile Lijep je piluu.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 20:32
hvala lijepa na odgovoru,prolistat ću stranice pa vidim....TongueWink
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 20:37
Moj klematis nakon male stanke ponovo cvjeta ali mu nešto grize latice. Nikako ne vidim štetočinju a latica izgriženih sve više.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 22:13
Puževi golaći Milice. Nabavi pužomor pod hitno. I kod mene tih Evil%20SmileEvil%20SmileEvil%20Smile pun vrt. Počastim ih svaki drugi treći, dan.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 22:49
Trebam li posuti pužomor oko biljke? Hvala na pomoći.
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 00:09
Pokušaj s tim da oko cvijeća staviš šljunak, najsitniji. Preoštar je da bi išli preko njega :-)

Pužomor će naškoditi puževima, ali nije baš dobar ni za ostalo u vrtu.
Na vrh
Marinn View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 75
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Marinn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 01:46
.
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 07:19
Ja Milice posipam u podnožju klematisa, ne previše, par zrna, ali to je dostatno da ih se riješim. Marinn lijepi su ti klematisiTongueTongue

Maggie ako staviš kamenčiće u podnožje oni se zagrijavaju i zadržavaju toplinu a to je ono što je katasrofalno za klematise u tom predjelu.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 08:32
Ako stavim pužomor ( imam ga i stavit ću naveče) mislim da neće biti štete jer tu gdje su mi klematisi je ruža, keria , slak i trava. To je na suprotnoj strani od vrta, nije ni blizu.Hvala vam na savjetima.
Lijepi su ovi gore klematisi.

Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 20:47

Život je more...
Na vrh
Maggie View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 243
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maggie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 21:46
Prekrasni su
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 09:39
Jako su lijepi Ovčicesmile99
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 10:11
Stavila sam pužomor ali ipak mi nešto napada tek procvale klematise...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 10:15
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 10:27
Ovo je etiketa ovoga gore klematisa ali baš mi ne izgleda kao na slici....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 10:29
Još jedan klematis je procvjetao prvi puta.....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 10:31
Ovo je njegova etiketa. Ni ovaj ne  izgleda kao na slici.....Da li će poslije biti drugačiji  ?

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 136>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,293 sekundi.