Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 134> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Impozantne slikice ! Odmah dobijem volju da se i sama malo vise posvetim kaktusima !
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nadam se da će cvijet biti do sutra kikach da ga vidim
gricka ajde dolazi na kavu da uživaš u mom kaktus gartenu
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
nekakvo zastišje vlada na sukulentima i kaktusima..valjda godišnji
![]() na drugoj slici je cvijet veći od kaktusa, baš me razveselio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prekrasni su Kamenjar. Ugođaj je baš originalan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
olja i meni se sviđa,imala sam drugačiju zemlju pa sam došla na ideju da nađem ovu jer mi djeluje više "pustinjska"
|
|
![]() |
|
da,mali kaktus,ima lijep cvijet crvene boje,a onaj drugi ima isti cvijet al veći..
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Kamenjar,divni su ti kaktusi ali i kombinacija sa kamenjem i sa meni vrlo zanimljivom bojom zemlje...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gricka,Kamenjar
![]() Kamenjar,sad sam primijetila,na gornjoj slici s lijeve strane,jel ti to kaktus crveno cvate?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
treći cvijet ove godine
![]() |
|
![]() |
|
Nešto se sprema
![]() |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
oprezno sa suncem mali kaktus ovog zadnjeg ti je gadno opalilo, ni sunce nije više što je bilo.
|
|
![]() |
|
kako su lijepi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Jaaaoo!Divno!Čim sam ga presadila baca pupoljke.Nadam se da ću ga vidjeti,uslikati i pokazati.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Hvala Pinus, hvala miss M.
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Kiki, kod tebe se svašta događa ovih dana. Odlično.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Notocactus (parodia)magnifica
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Djevojke pogledajte ovdje
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |