Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 76> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme kolko cvijeća
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kada si sijala dature? Prekrasne su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dragi moji šetači hvala na posjeti i velika
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Tikvić,dature su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Teško sam se odlučila koje slike ponoviti... najbolje bi bilo sve. Ove panoramske zovu i mame na divan odmor.... Ruže su ti prekrasne (ipak sam ti bila upala u stavljanje slika
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
acer69 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 143 |
Šta reći ,nego jedan veliki Sve ti je savršeno i ništa se ne primijeti da su velike vrućine.
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
e baš mi je prijala ova šetnja kroz tvoj vrt, predivno nemam teksta kao i uvijek kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ove slike i cvijeće ostavlja oči širom otvorene....prelijepo.......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dature, ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded ![]() Uploaded with ImageShack.us with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
brugmansie,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded wit ![]() Uploaded with ImageShack.ush ImageShack.us |
|
![]() |
|
Kaktusi u cvijetu,
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Nekoliko panoramskih slika mog vrta.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
HanaK hvala na posjeti
![]() Magnolija draga opet sam tu. Vrućine su stvarno nesnosne, i ja svaku večer bar dva sata zalijevam cvijeće, u protivnom sve bi izgorilo. ![]() Draga Sara, hvala na posjeti, i ja tebe puno pozdravljam i šaljem i veliku ![]() Lovro ono na zadnjoj slici nije rožac već puzava gipsofila, a na luku su dvije ruže . Hvala na posjeti i velika ![]() Alisa draga ja ti se baš puno ne razumije u ruže i uopće im ne znam nazive, a na luku su dvije različire ruže. Velika ![]() Acer drago mi je da ti se sviđa moj vrt.Na zadnjoj slici je puzava gipsofila-šlajer. Hvala ti na posjeti i velika ![]() Draga moja GF hvala ti na posjeti i velika ![]() Kaktusiću, Antonija i Vilmač uvjek ste rado viđeni gosti u mom vrtu. Hvala vam i mnogo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |