Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 70> |
Korisnik | |
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rudbeckia je lijepa ali cim cujem da je nesto jednogodisnje odmah mi postaje nekako odbojna :/. Ja sam imao (tj imam jos sjemenke negdje) jednu sortu R. hirte koja mi je bez problema prezimjela a jedna sadnica koja je bila u plasteniku - za svaki slucaj- cvijetala mi je cijelu zimu. Verbaskumi mozda imaju previse hranjivu zemlju?? Meni bi sad trebali cvijetati oni tvoji bijeli ali nekako mi se cini da ce ispasti zuti :) Kad budes dolazila u Istru na rubovima seoskih cesta vidjet ces nase zute verbaskume u cvatu. Prekrasni su pa razmisljam da si odem iskopati jedan busen i posadim u kamenjar :)
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Horti,
a šta reći sve su cure već rekle,lojepo,preljepo.
Tvoji pakujci,alliumi,lychnisu kao iz slikovnice,
prošetala sam tvojim vrtom,a kada sam vidjela kamenjar,zastao dah,ideja ,je odlična,samo tu je i truda,bravo,bravo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan šareni vrt,Free je naveliko pričala o njemu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Divan, divan vrt..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Četiri sličice sam naručila, nije cijela hrpa, i naručila sam snimke gdje se drač, ako ga i ima, NE VIDI!!!! A koji je to vrt gdje nema draća!!! Ali, pošto tvoje slike moraju biti kao za časopis, strpit ću se mila!!! A znam več sada da će biti prekrasne!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
E moja Free, naručila si svu silu slika a ja bih sad trebala najprije počupati sav drač da bih sve to poslikala Veseli me Dado da ti ipak nisu promaknule slike i da si prošetao mojim gruntom. Rudbeckia je jednogodišnja ili, kak to oni napišu, kratkoživuća trajnica u blažoj klimi. Već mi se dogodilo da mi R. hirte koje bi trebale biti jednogodišnje prezime pa se nadam i ovoj. Al ću ipak za svaki slučaj skupiti i sjeme.
Kod mene verbascumi krasno napreduju ali slabo cvatu. Imam lijepu veliku cvjetnu stapku punu pupića a gdje koji cvjetić se otvori. To mi se događa s bijelim i žutim a ne razumijem zašto
![]() Ovaj mi je ljubičasti malac imao više cvjetova od njih mada mu je to prva cvatnja.
Svima zahvaljujem
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kada sam vidjela slikice rudbekija, zatvorila sam oči i spustila se stazicom za prste polizati do vrta koji još uvijek sanjam, u proljeće je bio prekrasan ali sada je fantastičan!! Poseban je doživljaj kada nakon šetnje uživo, kasnije virtualno šetaš poznatim stazama i usporeduješ koje su proljetnice, koje ljetnice, iako je tvoj vrt čaroban u proljeće, moram ti reči da je čarobniji ljeti!!! Sada tvojim biljkama godi hladovina šume, nadam se da nemaš previše štete od one puzajuće ljigave gamadi što noću izlazi iz šume!!!
Tvoji plamenci u svim mogučim bojama upravo su raskošno procvali kod mene, prekrasne verbene, bijela i plava su prekrasne, pakujci su se sami rasijali, bit će ih u proljeće pravo more, a cvijeća u žutoj boji već sada ima more!! Sve biljčice iz tvog vrta su se krasno razrasle, tako da će se imati u proljeće kaj podijeliti mojim međimurkama!! Iako sam rekla da neću nikaj sijati, srce mi viće: reci Horti, skupi sjemenke bijele echinaceje, crvene rudbekije, acantusa pa po golubu pismonoši pošalji, da ne moraš u poštu!!! Umjesto posjete pošti, poljubi i pozdravi gospodina šumara!! A sada molim, za moju dušu, a vjerujem da i cure žele, jedna nova sličica gornjeg kamenjara, jedna sličica iza kuće s klematisima, pa se spusti čarobnom stazicom (obavezno je slikaj) pa onda jedna od ulaska u vrt - panoramka za moje srce, panoramka cijelog donjeg vrta!!! Veliku ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Kako su mi promaknule nove slike! :(
Ne kuzim zasto se bunis...kod tebe je sve lijepo zeleno, nista ti nije spaljeno (za razliku od mojih biljka u gredicama) :D. Iznenadio me onaj verbascum..nisam znao da postoje i ljubicasti ali meni ipak najlijepsi ostaje v. bombyciferum. Prekrasne su crvene rudbeckije...to su one jednogodisnje? Miscantusi su ti isto lijepi zdravi i bujni! |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
grančice su mi prelijepe ,plamenci,rubekije...cijela atmosvera mi je lijepa
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jako simpatičan vrt, prirodni štih, kao da su u svom
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Konačno i tvoje slikice, prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Čarobno!!!!!!!!! Nemam riječi! ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Oooo, eto meni mojih dragih curica!!! Uvijek me veseliti vidjeti da se još sjetite k meni svratiti. Sve vas
![]() ![]() Baš mi je drago Josipa da si uspjela s monardama!
Tija kad ste već bili u Karlovcu mogla si baš i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Koja fantazija u tvom vrtu.
![]() Tvoje monarde su i kod mene ove godine procvale .Divne su. Sve ostalo me oduševilo.... hemerokalisi, akantus, salvija ,achilea |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepi vrt po ovakvoj žegi
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Horti,lijepo je u Tvome vrteku.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gle nove fotke ....... s prekrasnim biljkama. U subotu smo se muvali po Karlovcu, pa sam mislila na tebe.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe sve zeleno,rascvjetano, svježe, kao da živiš negdje gdje je ljeto normalno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lili, monny...hvala vam što svratiste!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |