Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mimulus - Mimulus aurantiacus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mimulus - Mimulus aurantiacus

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 23:14
smile64
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 17:28
bome, zbilje je predivan Silvestra.
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2011 u 13:18
Silvestra nisam nikad vidjela ljepsi mimulus, sta si mu radila,izgleda predivno

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 20:34
smile193                         
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 10:06
Moj puzavi mimulus nakon malo mirovanja ponovo cvjeta....

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 17:12
e. nona, nemoj ih otpisati, nastavi zalijevati jer  i ja mislim kao i keeka - i moji ovakvi mimulusi su nakon cvatnje počeli "naizgled" propadati, ali to je prva tura, sad već vidim malecke, nove biljke koje su sigurno izrasle iz sjemena

ali zato mi je mimulus aurantiacus, trajnica narančastih cvjetova definitivno pokojan...
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 15:56
Mimulusi su ti predivni, zasto su propali? jesu mzda bacili sjeme pa ti iznikne nova biljka?

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 10:45
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

moj crvenii  krem
moji propali Cry
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 21:56
Prodavačica mi je rekla da može preživjeti zimu u umjereno toploj prostoriji gdje ima svjetla. Razmnožava se kidanjem vrhova koji se zabodu u zemlju a to  koristi i matičnoj biljci onda bude bujnijih grana, bude kao grm.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2011 u 21:34
Proljeće, ne da si ti zbunjena, ja sam totalno zbunjena jer....  na mome, Mimulus lut. Grandiflora piše -Waserplant, vodena biljka, i piše nešto o nivou vode od 10cm!!  Zna li netko kaj o tome??
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 10:05
Natalija, nemoj odustat, mozda t ovih dana iznenadi s novom mladicom i z zemlje, jer oni bace sjeme pa  iznenade u proljece Smile
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 20:23
a moj propao...
dobro se držao cijelu zimu, čak počeo cvjetati početkom proljeća i odjednom svenuo... ne znam zašto, ima još 1 malecka grančica koja se drži poluživom, sve drugo se osušilo

baš nemam sreće s tom biljkom, a već sam je jednom imala (propala mi je jer je nešto slomilo, a bila je divno razgrmljena) i jedva opet nabavila, kod nas je uopće nisam vidjela u ponudi

ako ne škapulam ovu grančicu odustajem o nje do neke veselije zgode
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 13:30
Milice i ja sam neki dan kupila tu biljku ,prekrasna je ,jedva sam ju našla.

Nije problem kupiti , nego gdje kupiti Stern%20Smile !?

Još samo da ju sačuvamo goodiinaamaa Wink !!

Prave smo sretnice smile78.
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 23:05
Ja sam danas kupila ovu biljku. Mislim da je to puzavi mimulus.

Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Lipanj 2011 u 22:58
Ima i puzajuči mamilus pogledajte stranicu od Flavije,moj vrt u slikama ,kod nje sam ga vidjela,super izgleda.smile71
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 10:26
Ni ja  nisam znala da moze biti puzavi, al tko zna mozda i ima.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 12:04
Vidjela sam negdje na slici da ima mimulus - puzavica. Kod nas nema nikakav za kupiti, još nije došao u ove krajeve.....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2011 u 11:48
Sada ste me malo zbunile...ja sam danas na placu dobila kao mimulus ali je narandžastih cvjetova i može biti kao penjačica ili puzavica, tako mi je teta rekla???
Da li vam je poznato da postoji i takav?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 23:27
Znam kakav je dragoljub a ovaj još nisam vidjela uživo. Ako mi ipak naraste, javit ću i  usporediti.....
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2011 u 23:19
Milice jako je slićan na dragoljub,barem meni.smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.