hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo i mene sa nekim novim slikama iz mog vrta i terase, nemogu doći do kopjutera moji unuci su neumorni i nikad in nije dosta, evo malo sam ih se oslobodila pa da se malo družim sa vama
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitam Fany,da li tvoj miriše?
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dragi moji nemogu a da sa vama ne podjelim radost ovo je prvi cvijet moga kaktusa do sada su redovno pupoljci otpadali i nisam dočekala da procvatu e pa evo i meni se posrećilo
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepa šetnja kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
milice , gioo hvala vam na posjeti e danas nema slika kiša pada cio dan pa je već i zahladnilo baš se dosađujem, zato odo šetat vašim vrtovima možda me i vidite
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mali carski vrt
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tu se ima svašta lijepoga vidjeti...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
drage moje anaida , kaktusćiću hvala na posjeti i pohvalama drago mi je da je svako našao nešto lijepo za sebe, pa navratite opet
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani divno je prošetati tvojim vrtom !
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I mene kao i Anaidu veseli posjet k tebi,ali ja sam osim lijepog cvijeća vidjela i lijepe kaktuse.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Fany, veseli me posjet tebi jer znam da me lijepo cvijeće očekuje uvijek kada dođem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
zašto da ne pošalji adresu na pp cvjetić ljubac
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ove moje fuksije su stare tri godine i svake godine me iznova obraduju bogatom cvatnjom
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us evo i malo kaktusa |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mari hvala na lijepim komentarima a ono plavo to je sikavica i to je trajnica i jako zahvalna biljka, a evo još malo slika sa moje terase, begonije su nešto slabije nego lani ali ipak lijepe
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
brugmansije su prekrasne, a i ono što sliči čičku, meni se sviđa sve što me podsjaća na cvijeće u prirodnom staništu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |