Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zagorje zeleno ....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Zagorje zeleno ....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 94>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 01:05
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Draga, mogla si do mene u Nivice svratiti za vikend ili sam ja mogla doći do tvojih rođaka kod kojih i ja kupujem a i sa drge strane ih poznam ... ( Malinska (P & B /Vrgoc)Smile
Krasno ti je cvijeće u vrtu, gladiole su za 10!

Draga Mira , to nisu moji rodjaci , ja sam samo sa svojom kcerkom i njezinim muzem bila tamo kao i svaki drugi kupac !

Nisam znala da si bila na Krku inace bi se bila javila !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 01:14

Mali kaktus , blue sky , lilie , Trisha , dijana 7566

djevojcice hvala vam na komplimentima ! Ucinile ste to da i ja "cvatem" !  smile79

Saric , draga smile78nesto si krivo razumjela : Gospina trava je meni poklonila sjeme od cinija ! Poklonila ga je od srca , jer da nije , nebi nikada bile tako lijepe !
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 22:04
Ovo mi je tak cukreno :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 22:10
Hortenzija je procvala :

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 22:17
Bogo mili pa ti imaš cijelo imanje.Povrća kao u priči.
A cvijeće je krasno.Posebno cinije i gladiole...Thumbs%20Up
Kažeš da je hortenzija procvala... moje su već gotovo ocvale.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 11:07
smile71
smile164
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:15
Plavi hibiskus nema ove godine tako intenzivnu boju kao lani :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:20
Draga Baka , hortenzija se bila fest namrznula i ja sam mislila cak da ju nebum mogla spasiti , ali evo vidis , ipak mi je uspjelo !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:22
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

smile71
smile164

Draga moja Mari , ja idem od toga da se ti s menom veselis da moj zeleni palcic tak dobro funkcionira    smile96
smile78
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:25
I moja gospodicna nocna frajla se udostojila procvijetati :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:27
Ovo je hortenzija (2 kom) koju sam tocno po vasim uputama pelcala :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:29
I klinceki se jos nedaju , malo malo pa procvijeta koji :

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:29
...ima još netko da ne spava...noćne frajle su zakon i svojim obilnim cvjetićima nadopunjavaju vrt a ja ih više nemam..ali mama i sestra imaju već zadatak da uhvate sjeme ...ona sovica ti je preslatka jel to plastika ili drvo
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:31
Tocno se vidi da mi je RS ovo poklonila od srca ! Gledajte kako uspijeva !

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:33
Moje veselje je bezgranicno kad vidim kako to cvijece napreduje i kad se sjetim kakovo je bilo ono kaj sam nasla :

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 00:40
Ove kruske su stvarno BIO ! Nikada do sada , ama bas nikada nisu s nicim spricane ! Bit' ce kuhanja marmelade :

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 07:42
Zagorje zeleno ..... i plodno, a kod tebe i šareno i lijepo
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 08:03
Dobro je Otok napisala: zeleno,šareno i plodnoClapClapClap.
Ma hortenzije kad jednom "sjednu" mislim da su izdržljive biljke.
A plavi hibiskus...Thumbs%20Up
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 15:41
gute cvijeće ti je divno, gladiole su stvarno za 10 smile141, a tek cinije i ostalo Thumbs%20Up - prekrasno

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 21:28
Draga Gute, ako si još u Zagorju, mogla bi doći malo do Međimurja, da dopuniš vrt sa biljčicama koje još nemaš!!!

Bilo bi mi jako drago, ali neznam kako stojiš s smile115  !!!   Bilo bi lijepo da te konačno i međimurke upoznaju!!!  Kako dugo ostaješ u RH ili republici Zagorje????

A tvoje biljčice su prekrasne, vidi se da si im svašta obečala ako lijepo narastu!!!smile99
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.