Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 136> |
Korisnik | |
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
milice7 - bit ce kasnije kao i na slici. Postupno kako se otvara cvijet tako ce se otvarati postepeno latice. Dugo mu treba da skroz "procvjeta", ali isplati se čekati!
![]() ![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ja sam sretna da su makar i tako procvjetali.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Milice to jesu klematisi koje si kupila, president i multi blue. Vjerojatno radi vrućina ne izgledaju reprezentativno ali vidjeti ćeš dogodine s proljeća da će cvjetati kao na slici. Uživo su još i ljepši.
![]() ![]() Ako ti i nadalje nešto jede latice i lišće, a stavila si pužomor, onda imaš bubu, potraži je ili pošpricaj confidorom.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Hvala, Gricka, na savjetu. Moram se malo bolje pozabaviti da vidim te beštije i da im dođem glave.....
|
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Imam dojam da su mladi Bebolina. Strpi se, malo prihrani, oreži ocvale cvjetove-već će oni odgovoriti ljepotom. Inače, ovi su ti lijepi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kada sam proljetos sadila N.Moser neoprezno sam povukla za stabljiku i otkinula sam sve iznad zemlje. Ostatak sam zakopala u zemlju i evo ipak jedna grana je istjerala nakon dugo vremena i podarila me prelijepim cvijetom...
![]() |
|
![]() |
|
Još jedan ove godine prvi puta cvjeta-v.minuet
![]() |
|
![]() |
|
Lijepi su svaki na svoj način....
|
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pozz svima. Evo nas nakon 5 tjedana sa mora. Taman da ulovim tanguticu pri otvaranju prvih cvjetova. Ostali su malo škrti, jedino multi blue cvate.
Kad se otvore prvi cvjetovi slikat ću vam tanguticu. I poslati obećane biljke poštom. |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Gricka kombinacija rozastog i plavog je definitivno najbolja
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Milice, Hvala Mari.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ili sam ja pobrkala ime ovog klematisa ili je alpina pobrkala vrijeme cvjetanja
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Poželiš ih sve imati u svom vrtu,ali.....
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo nakon 2 godine muke sa Tanguticom
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Kakve to fotice imate kad su vam fotke tak dobre?
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
sigurno neke skupe, ja imam jeftini
![]() |
|
![]() |
|
SLR Olympus profesionalni aparat
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
e pa taman dok ja nabavim klematise nabavit ću i fotić pa ću slikati... za nekih 10 godina
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |