Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 104> |
Korisnik | |
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dok si se ti točala, cviječe je malo po malo cvalo, a ježek ti je bio u gostima.Jučer navečer šetali smo peseke,i da vidiš sjedi maca i kraj nje ježek.
Može se reči da ti je cviječe redivno, ima nekih koj e bi i ja imala, ali na mom palečem balkonu ne ide ništa.vidimo se- |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Konti, odmorena, odmah slike ....
Ah, taj GO!!! kAJ je ro rati... čekaj moram it videt kak se zove.....ratibida...kak raketa zgledi.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sve se rascvetalo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako ono? .....Ratibida. To je nešto zanimljivo i prekrasno
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke drage, vidim da vas je ratibida columnifera (mislim) zainteresirala kao i mene kada sam ju vidjela na slici
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da je svima zapela za oko ..pa tako i meni!
Ah, ta BB..nepresušan izvor..........
Evo slike kad sam ju već kopirala, baš je cakana:
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Slijedim Bergeniju u stopu
![]() Lepi zeleni puno cvijeća. Sve mi se sviđa al' je i meni zapela za oko ratibida...vrlo neobičan cvijet (samo zapela, ne bih reskirala u mom vrtu...nije za ovakvo rascvjetano cvijeće nažalost). Tako onda uživam kod tebe virtualno!
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš je neobična i lijepa ratibida, prvi put je vidim. Lijepo cvijeće te dočekalo nakon GO. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ajme koka, kak ti se sve lijepo rascvjetalo i podiglo...očito je čarobni napitak u svojstvu kiše dobro djelovao, koja razlika u desetak dana...predivno...i nemoj se tolko hvaliti sa svojom ratibidom, imam ju i ja, tralalalalalala...nažalost moja ratibida nije uopće tak lijepa kao tvoja, porezala sam ju do zemlje, pa bumo vidjeli kaj bude s njom...i liatris mi je tak medeni i fizika bijela...
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
ratibida me oduševila, prvi put je vidim i predivna mi je!
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Krasno cvijeće u krasnom vrtu, pa kako i nebi bilo tako krasno kad ih uzgajaju tako zelene i marljive ruke!!!
Baš je neobičan cvijetak crvena ratibida, ali mene je osvojila žuta belamcanda! Pa se onda pitam, zašto mi se cijeli vrt žuuttii svakog ljeta, pa tako i sada!!! A da razbijem žutilo, mnogo mi se dopada i streptokarpela, a nikako da nabasam na nju!!! Veliki pozdrav, Free ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte malo sam svratila u tvoje brege....Lijepo ti je sve rascvjetano...Svima je zapela za oko posebna biljčica ratibida, pa tako i meni, baš je slatka...Naručiti ću je kod BB.....Rudbekije su ti prekrasne a o ahimenesima da i ne govorim...Spremi malo sjemenki rudbekija....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla, hopa-hopa, i ja na bregek! A da je lepeko kod tebe - je!! Ljepotice cvjećke si nam i ovaj put pokazala.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Se je v Zagorju ljepe, a Kontin vrt najljepši!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke
![]() na brijegu i opet trč trč pa cvijet, ali veseli i to ![]() prvi puta imam ukrsni slak i malo ga je draček bio udavio pa je malo zakržljali, ali simpa cvijeteke ima ![]() ![]() ovaj škica iz zasjede ![]() ![]() lantana ![]() ![]() grk je prvi puta ove godine napravio sjemenkice...samo da se ne raspucaju dok me nema ![]() ![]() iznenadila me ova budleja koju sam tek ovo proljeće zapelcala ili je čak ljeto već bilo i ona već cvate, a kako samo mirišiiii ![]() ovo me iznenadilo....ocvala glavica gailardije se prignula k zemlji i vjerovatno uz dosta vlage, a poslije i topline, potjerala je mlade biljčice na samoj glavici ![]() ![]() ![]() ovu pasifloru sam sijala prošle godine i ove ima dva pupa, a ja se nadam da neće procvasti dok ja ne dođem ![]() ![]() ![]() malo achimenesa ![]() prošli vikend je bio radni, a moja polovica jako vrijedna ![]() ![]() ![]() ![]() i takoc...sve je spremno za useljenje jupiiiii ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
pik dama ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
Ajme Konte kek je lijep tvoj dom cvijeću u zagorju a najviše mi se sviđa novi dom tj uradak tvoje druge polovice, naravno uz tvoju ideju. veselim se novom susretu!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
odličan dom za tvojih šezdesetak čuvara...jedva čekam feštu za useljenje
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovo će biti lijepo kada se usele novi stanovnici......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e moja konte viš kako se je druga polovica iskupila za bliski susret traktorčič-glicinija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Konte, ovo je odlično. I baš mi paše na brege. Bolje nego kamenje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |