Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Uređenje i planiranje vrta
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ideje za vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ideje za vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 29>
Korisnik
Poruka
pozvana View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 221
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pozvana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 17:41
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2011 u 14:51
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 10:17
LOVRO, nađeš samo nešto od garderobe što ti ne treba...ili već kako želiš da ti taj maneken izgleda.napuniš ga slamom.Glava je punjena u najlon čarapu nekom vrstom između vate i spužve...mašti daš na volju pa iglom i koncem oblikuješ nos i usne ...oči izrežeš od materijala i zalijepiš...i tvoja severina može da pjeva.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2011 u 22:45
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2011 u 10:53
Natalija ovo je savršenoooo,baš sam oduševljna ovim prekrasnim biljkama.Ali na žalost prvi put ih vidim.Možeš napisati kako su zovu,ovaj što izgleda kao čuvarkuća je smile64 a svi skupa su smile120ovako nešto želim imati.Zato te molim imena da znam što tražiti.
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 12:44
arim, nažalost ovo nije moje cvijeće već slika  sa neta
ali pokušati ću ih imenovati, ako pogriješim netko će me već ispraviti

ovo visoko bi moglo biti neki aeonium, u njegovom podnožju čuvarkuće, možda koja echeveria, dosta su slične boje - zelene nijanse pa nisam sigurna,
a kikice koje vise desno su sedum burito, kikice koje vise skroz lijevo sedum rubricotum - aurora, a između njih neka delosperma ili carpobrotus
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 12:53
Hvala,na tako iscrpnom odgovoru.Već krećem u potragu.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 21:55

Evo jedne kamene posude, koju sam pokupila s otpada i ugradila u zidSmile

Ako ništa drugo, barem se ptičice za ljetnih vrućina u njoj hladeBig%20smile

Ovaj drveni stup koji se ne vidi u cijelosti, ustvari je kućica za pticice. Ka fotki niže, vidi se samo kućica

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 22:07

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 22:10

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 22:10

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2011 u 22:59

Na vrh
d.i.n.a. View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 495
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje d.i.n.a. Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 10:24
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Stvarno super stijena, oblikovale je godine... Moraš imati sreće da nađeš nešto takvo.
Tena 28.3.2010
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2011 u 12:23
Originalno poslano od člana d.i.n.a. d.i.n.a. napisao:

Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Stvarno super stijena, oblikovale je godine... Moraš imati sreće da nađeš nešto takvo.
Zaista je lijep, samo kad se sjetim od kud je, padne mi mrak na očiCry Na jednom velikom gradilištu u mojoj selendri, građevinari su naišli na ogrmnu podzemnu špilju, koju su brže bolje sakrili od očiju javnosti i zatrpali je preko noći, samo da bi nastavili s radovima. Ovaj si je primjerak netko od građevinara pospremio u obližnjoj šumi, ali ja sam bila brža....
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 09:17
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 09:18
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 09:20

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 09:21
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2011 u 21:47
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Ovako nešto si ja želim! Volim kad je bujno i prirodno. A travice su mi najveća ljubav.

Ovo cu definitivno iskopirati. Samo da nabavim Vernoniju i muehlenbeckiju i to je to! :)
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2011 u 06:32
Bravo Horti, nešto i za moju dušu. Oni koji poznaju moj vrt, već su Dead od mojih priča o naturalističkom stilu, P. Oudolfu i drugi pobornicima. Dado, nije "ovo samo to" mogućnosti su bezgranične,  ako ti se sviđa, po inspiraciju ne moraš ići N. Ondri u Jameriku, dođi u Zg, bliže je. Mislim da bi umjesto mulenbergije mogla biti i neka druga trava. I meni je također lijepa, ali da bi cvjetala treba joj vrlo toplo ljeto. Morala bih isprobati kako se ponaša u kontinentalnoj klimi. Vernonija je također lijepa, ali visoka 1.90 i više, no ako je želiš ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.