Lobelija-dupla |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav,Prije 15tak dana vidjeh sjeme lobelije u metrou i emezeti.Ako nenabaviš sjeme bit će sadnica sigurno za kupiti kod čike na autopiji čim bude toplije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
perussola ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 33 |
Ako ih nisi nasla, mogu ti poslati postom sjeme. Ja posijala u kuci prije 3 dana i vec nicu. Ali nasla sam samo plave |
|
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
hvala dijana7566 i perussola na informacijama.
![]() pogledati ću onda u emezeti a ako ne nađem negdje u trgovini, čekat ću "čiku na autopiji". |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasna je ali moja nije nikla..
Slika sa neta:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
severina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Severina, gdje si nabavila tu ljepoticu, sjeme ili biljku?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
severina ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Lipanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Biljka je bila u pitanju.U ovoj tegli su posađene tri
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ima li ta biljka sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ja mislim da ima nisam sigurna.Prošle godine sam ju imala,ali nažalost nije bilo baš uspješno.I sad je počela nešto zafrkavati kao da joj nešto fali ili kao da možda cvjeta u nekim intervalima jer oni cvjetići koji ostanu ne otpadaju,a ne znam da li se to mora čistiti ili ne?Imam osjećaj da negdje griješim ne znam da li ona treba neku posebnu njegu.Ja sam inače sijala stajaću lobeliju,ali mi nije baš bila nešto možda jer sam imala staro sjeme
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
ajme predivna jeee.
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divne su!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
danas sam kupila sjeme lobelije plave (obožavam plavo cvijeće) predivne su mi...čitam malo po netu i našla sam podatak da ih je dobro pincirat kad budu otprilike 3 cm visine..
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
posto mi se jako sviđaju a tek ih planiram posijet,zanima me iskustvo onih koji su je vec imali..kolko dugo traje cvijet i jeli tocno da ih treba osisati nakon prve cvatnje da bi im se produzio vijek cvatnje
|
|
![]() |
|
Gordana102 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 06 Studeni 2010 Lokacija: Slatina Status: Offline Bodovi: 244 |
Ja sijem svake god. lobeliju, nisam je šišala, ali ako je pinciraš dobićeš gusti grmić koji če i kad procvjeta puno ljepše itgledati. Moji su cvali do mrazeva oni koji su imali dovoljno vlage.
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Da li da lobeliju posijem direktno u zemlju ili u neke posudice?Jel je još rano?A kako jer ima tako sitne sjemenke? Imam puno pitanja molim neku dobru dušu da mi pokuša pomoći.Hvala unaprijed!http://www.svijetbiljaka.com/forum/smileys/smiley4.gif
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
mislim da je bolje posijati u posudu pa tek onda u zemlju.
zasto:
jer je sigurnije i lakše kontrolirati uvijete
osiguravate veću klijavost i sigurnost biljke od vremenskih uvijeta dok ne na raste i očvrsne
|
|
![]() |
|
ja sam posijala i nikla je,al posto sijem tek prvi put ,jako sam je gusto posijala,neznam kako ce mi rast ovako gusta,morala bi sa pincetom prorijedit je malo da mi bolje raste
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Vijavica ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 41 |
Pozdrav, danas sam posijala sjeme u teglicu (kako je i preporučeno), ali gdje držati teglicu? Smije li na terasu (natkrivenu) pod staklo? Ili će biti sretnija u garaži?
|
|
Preko trnja do zvijezda...
|
|
![]() |
|
nemoj u garazu ako nema svjetlosti vijavica..moje su bile u toplom kraj prozora ,na svjetlom mjestu...sad ih preko dana nosim van na sunce a po noci ih unesem u prostoriju ..niknule su mi za par dana
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |