Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 90> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod tebe se sve prekrasno zašarenilo. Tebi i TM od srca želim sretnu godišnjicu braka ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretna godišnjica braka!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Što sve nisi nasadila, predivno šarenilo
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrt se dobrano popunio, izgleda baš lijepo i veselo |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep ti je i rozi ahimenes! puno lijepog i rascvijetanoga ima u tebe!
nego hmelju ti se nešto dogodilo, on bi ti već trebo biti bujan i sav u klasovima! moj je bujan i rascvijetan, tvoj je bio u boljem stanju kad san ti ga poslala, nešto sa njim ne štima!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uživala sam u svakoj sličici sto puta više, usput se prisječajući koliko je biljčica koja narasla od kada sam bila kod tebe!!! A prekrasna je zabava prisječajući se gdje je koja biljčica smještena!!! Bijela lagerstremija ti je prekrasna, ali......roza je bogatija cvijetom, dobro stići će je za par godina bijela!!!
Kako su ti lijepe lantane, gaura bijela (i moja je procvala, grančica od 6 mjeseca) i prelijepa šatirana kana!!! ![]() Znaš, kaj si mi napravila??? Sada sadim i gledam samo cvijeće koje cvate u turističkoj sezoni!!! Zatrpat ću te njime!!!! ![]() Sretna ti godišnjica braka, da i TM i dalje bude tako dobar kako si ti dobra njemu!!! Još puno, puno, sretnih godinica zajedno, u sreći, zdravlju i veselju, naravno i u cvijeću!!! Iako se tvom F. valjda već diže kosa na glavi kad netko spomene cvijeće!!! ![]() ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Anastazija_
![]() ![]() ![]() ![]() Antonija, hmelj nisam držala na suncu pa je možda i zato takav. Gdje ti držiš i kako ga tretiraš..?
Free samo ti sadi, ti ne možeš bez toga a vide se rezultati u tvom vrtu. Zatrpati me ne možeš, ma naći ću mjesto za još ponešto. samo o svemu moram još učiti
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Evo i ja čestitam godišnjicu braka, i šaljem ti veeelike pohvale za tvoje cvijeće.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šetam ja tvojim prostranstvima ali baš nemam uvijek inspiraciju za napisati nešto...
![]() Ovaj puta su mi uz nekoliko vrlo lijepih kombinacija u vazama ![]() žuto/narandžasti svijet pošprican.Recimo sliči na peruniku, i ono drvo s gustim roza cvjetovima.Što su to? Inače veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mira, ja moj hmelj držim na suncu, neđe od 10 h je na punom suncu, zalijevam svaki dan i prihranjivam svakih 15!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala na posjeti draga baka!
![]() Baka to je kana koju sam zasadila prošle godine, to žuto narančasto, šatirano.
Ono roza je lagostremija.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moj je bio više u hladu, strah me je bilo da ga izložim suncu ali je premješten tamo na sunčanije mjesto. tako sam ga i ja prehranjivala ali mu je valjda falilo sunca. Nadam se da će biti bolji. Hvala Anči!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Šarena kana je preljepa!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe sve više i više cvjetne raskoši
![]() plumbago prepun cvjetova ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
bez komentara ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Starno puno lepog za videti...par puta se vracam i gledam Miro,jel ono zuto sa Hortenzijom mozda Mimoza?Ako jeste kako to da sad cveta?
Sve pohvale za vredne ruke... ![]() |
|
![]() |
|
ali1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
o pokupila si sjeme paulownie tomentosa ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |