Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 120> |
Korisnik | |
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bambus se baš lijepo razmetal....
![]() ...moja vodena palmica...mislim, niske sorte...mislim..da mi je poslala Kiki-ko, hvala...ak ne, sory i hvala zaboravljenoj donatorici! ![]() ...nove biljke u mom vrtu...privremena lokacija...do....slijedeće seobe...hvala Free... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Klorofitov cvjetić...malem, skroman, al kad se bolje pogleda...baš simpa...
![]() ...tikva...podsjetila me na moj trbušek u trudnoći ![]() Tikva, nažalost nije završila slavno... pod svojom težinom od kakvih 20kg je pljusnula na pod... a baš sam je puštala da raste... ![]() ![]() ...krumpirko..." se savio i visi...mlada cura nikad više nisi..." neznam zakaj sam se sjetila te starinske pjesme...ustvari ![]() ![]() ...još malo plavog... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Josipa, močvarko je kupljen prije par tjedana, za sad miruje kaj se ratsa tiče. jedino pupoljci debljaju! tikvić, Anaida, Free...Lovro svima rado pomaže, stavrno, al ga nažalost, svake tri vure slomi umor, pa mora na spavanje... GF, narančasto čudo je postalo kosmato zeleno... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Bila sam ti u gostima i jos uvijek sam fascinirana od ovog narandjastog "cuda" !
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Juhuhu, dečec je naj, naj, naj ljepotan!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Cvijeće je preljepo, ali mali Lovro je najslađi i najdragocjeniji cvijetak u tvom vrtu. Preljep je!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Divan močvarni hibiskus,
![]() |
|
![]() |
|
Lovro vam šalje
![]() Hvala na društvu! I ja sam dans bila u dobrom društvu! Prvi put sam dečke ostavila na dulje, pa sam čak i tremu imala! Pozvala ![]() Dogovaramo se već o-ho-ho dugo i eto danas sam je posjetila! Lijepo me ugostila na svojo terasici,( joj pesica ribarica je najprije nekaj gunđala na mene, a za čas sam mogla mirno sedeti, samo me malo šnjofkala...valjda je osjetila Hani i Barnija), među ostalim i sa Franjinim kolačićima (hm...Franjo je suprug od MireK i "prodal" je recept našoj Free)...nisu loši ![]() Prošetale smo njenim zelenim carstvom...kroz tu šetnju spominjani ste i vi dragi/e forumaši/ce, naravno, u pozitivnom... ![]() A drugi put.....se napunile dvije kutije koje iz lijepog zelenog Međimurja sele u lijepi stari Varaždin! Svega i svačeg korisnog i lijepog...ako bum nabrajala...sigurno bum pol pozabila...možda sutra, uz slike...!!! Free, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pusa malom Lovreku za imendan
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja
![]() ![]() A glavni vrtlar je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i ja malom Lovri želim sretan imendan
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Drage moje,
![]() ![]() ![]() Antonija i MK, moj Lovro inače voli vrtlarske poslove! Kaj ja primem u ruke ili kaj ja radim, on sve ponavlja za menom! Ne voli klasične igračke, zabavne su 5 min, ove naše razno razne alatke su zanimljivije! MM je rekel da bu ljudima dal do znanja da nam nek ne nose igračke, neg nekaj konkretno: ključeve, bušilice, lopate metle...jer se s takvim alatkama najviše voli igrati. Usisavač....eee, on je zakon, ma i prava kosilica....! ![]() Hvala vam na čestitkama ! Kontesaa, zatekla si me s pitanjem...morala sam pogledati kroz prozor... već je na suncu, a tu je i sunce cijelo popodne...da, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Malom Lovri uz čestitke za imendan šaljem veeeliku
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
LOvrek sve pohvale za vrtek
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Dobro jutro i sretan imendan Lovri
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lijep cvijet Lovro !
![]() I hibić je pravi
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Možda je sakril lopatu da ne mora štihati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |