Vrtno cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 43> |
Korisnik | |
emka ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i da što bi se moglo od možda kaktusa staviti da odrezan panj visine oko 1-1,5m u vrtu. Jel ima nešto da trpi niske temperature i slično a da izgleda lijepo. Hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
emka ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 82 |
sjenovito, možda dopire ovisno o položaju malo sunca. Hvala na pomoći,
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Ima, zimzeleno (vazdazeleno) za koje stanište, sunčano, sjenovito?
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Ramona dobro došla na forum
![]() ovdje možeš pogledati šta te zanima http://www.cvijet.info/forum/forum_topics.asp?FID=43 |
|
![]() |
|
Pozdrav, imam pitanje u vezi trajnica ali zimzelenih, naime otkrila sam da je jako zahvalna heuceria-koraljni zvončić (tako nekako) da li još ima bilja koje su trajnice a da ne gube listove. To mi se vidi zgodno preko zime kada dosta sve ogoli. Hvala.
|
|
![]() |
|
Ramona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
hvala
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
DOBRO DOŠLA RAMONA !!!
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Ramona ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 02 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
bok, jesem novo tu i nje snam puno hrvatski. trba mene za moj vrt puno cvejti. zivim u hrvatska ale bilo dobro da dobijem oliander, begonije, neven i bozur. ja nijemam da mogu zamejnac. tu je moj broj mobitela molim vas jak imate cvjeti za mene bilo do dobro. 0919396778 a kad treba je tu moja adresa: Ramona Baric, podgorje ul. borovika 4 , 31433 podgorac. puno hvala i oprostite za moje loze hrvatski pismo ![]() |
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Zabe unistavaju gredice? hahah sory ali to mi je smjesno, vjerojatno ih imam oko 50 komada u vrtu i jos ih se je brdo nakotilo ove godine po bazenima i nikad nisam vidio nikakvu stetu da su napravile (pa cak i velike krastace koje su dobri komadi). Evo ih ![]() Primjetio sam takoder, da se drasticno smanjio broj bestija po gredicama (pogotovo skakavaca) od kad su se one doselile. |
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Morena, meni su najdraze macuhice,volim da ih rasadim u ovo vreme jer pocinju sa cvatnjom vec sad a cvetne su cak i zimi cim malo proviri sunce
![]() |
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
pa ja nisam napisala koje bi ja cvijeće sadila ili sijala nego koje je od toga Vama najdraže!A žabe se i ne bi mogle nazvati pomagačima jer su meni uništile cjelu gredicu!!!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
... ali da odgovorim, žabe nisu štetnici nego pomagači. Ako ih ima je mnogo, onda je to pokazatelj da imaju što jesti, mesojedi su. Morena puno bi pomoglo kad bi malo detaljnije opisala koje vrtno cvijeće bi htjela sijati-saditi? (Trajnice, lukovice, dvogodišnje, jednogodišnje).
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
Koje vrtno cvijeće sadite- sijete u jesen?
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Bas mi je zao morena,nisam ni znala da zabe diraju cvece.Ja ih bas imam dosta u dvoristu jer sam blizu Dunava,i nisam primetila da diraju cvece...nadam se da ce ti se neko javiti sa nekim dobrim savetom...
![]() |
|
![]() |
|
Poomoćććććććć;primjetila sam žabe u cvjetnoj gredici!Izrovale su mi trećinu sadnica Gazanie.Kako da ih otjeram??
![]() |
|
![]() |
|
Je li sada kasno za posaditi prkos, to nije trajnica, pa me zanima jel ima nešto slično za posaditi u vrt a da je zahvalna trajnica. Hvala na pomoći.
|
|
![]() |
|
bunarićka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 22 |
koliko zalijevanja traži neven?
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
probaj slike stavljati na ovi način
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
sori stavila u my pictures al ne kužim dalje stavljanje slika.
|
|
![]() |
|
ikrokar ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 121 |
Emka......ne vidimo biljku !? Jesi li je stavila u moje slike i kopirala ovdje kod za forum ?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |