enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 221> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nonica jel si to ti na malom "traktoru", bome feš izgledaš
![]() kod tebe je pravi ljetno rascvjetani ugođaj, rado bi se nasadila negdje između tvojih cvjetnih otoka ispod voćke i slušala ptićice ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Mari to na malom traktoru ti je moja buduća snaha od 21 god. hvala ti na komplimentu ako si mislila da sam ja , ja ti ipak imam 53, stigla mi je u utorak sestra iz Delnica i isto kaže da joj je prekrasno neće uopće da ide s nama u stan nego tamo spava , danas smo pobrale paradaz za kuhanje , svaki dan kuhamo kukuruz šečerac, jučer sam joj po želji pravila sataraš , danas pohala tikvice i patliđane, sutra knedle sa šljivama, imamo krasne kruške zrele ma uživamo stvarno
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš ste vrijedni, a rezultati se i te kako vide
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
A kad je ono kod vas veselje?
|
|
![]() |
|
nagodinu još nismo odredili datum
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
baka gliciniju sam izgleda dobro ošišala, u 7 mj sam sve debele grane skratila na polovinu a mlade izbojke koji su tjerali iz glavnih grana i bili puni pupoljaka ostavila i sad oni stalno cvjetaju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasna je stvarno!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ježus dragi
![]() ![]() prosim lijepo...drži prste dalje od osica ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
![]() |
|
drage moje cure sve vas pozdravljam, jučer smo skuhali paradajz, danas pekmez dopodne a popodne odmor, mm upravo peče roštilj a ja uslikala par sličica mog vrta
za početak verbene ![]() ![]() za vazu sam ubrala cinije i lijepe kate koje su počele cvjetat ![]() u buretu ispod anđeoske trube koja ima pupove ponovno ![]() pupavice još uvijek lijepe ![]() zlatnica ![]() suncokret ![]() mjehurica od naše Mari5510 ![]() a ov je ubrana prije jedno 15 dana i na sušenju je ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepi ti je vrt u ove ljetne dane,a želim vam i dobar tek za večeru.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Zlatnica i hoja prekrasne. A šta je ono sa lijepim dekorativnim listovima?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |