Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 12:36
nonica jel si to ti na malom "traktoru", bome feš izgledašWink
 kod tebe je pravi ljetno rascvjetani ugođaj, rado bi se nasadila negdje između tvojih cvjetnih otoka ispod voćke i slušala ptićiceBig%20smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 20:19
Mari to na malom traktoru ti je moja buduća snaha od 21 god. hvala ti na komplimentu ako si mislila da sam ja , ja ti ipak imam 53, stigla mi je u utorak sestra iz Delnica i isto kaže da joj je prekrasno neće uopće da ide s nama u stan nego tamo spava , danas smo  pobrale paradaz za kuhanje , svaki dan kuhamo kukuruz šečerac, jučer sam joj po želji pravila sataraš , danas pohala tikvice i patliđane, sutra knedle sa šljivama, imamo krasne kruške zrele ma uživamo stvarno smile50smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2011 u 20:27
Kako je lijepo ubrati svoje plodove iz svoga vrta. Ubrano, odmah skuhano ili pojedeno , to se ne može ničim platiti.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2011 u 11:09
smile89
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

Mari to na malom traktoru ti je moja buduća snaha od 21 god. hvala ti na komplimentu ako si mislila da sam ja , ja ti ipak imam 53, stigla mi je u utorak sestra iz Delnica i isto kaže da joj je prekrasno neće uopće da ide s nama u stan nego tamo spava , danas smo  pobrale paradaz za kuhanje , svaki dan kuhamo kukuruz šečerac, jučer sam joj po želji pravila sataraš , danas pohala tikvice i patliđane, sutra knedle sa šljivama, imamo krasne kruške zrele ma uživamo stvarno smile50smile78
smile164
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Kolovoz 2011 u 07:51
Baš ste vrijedni, a rezultati se i te kako vide
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2011 u 16:26
hvala vam drage moje smile79
a da ne mislite da samo radimo evo jedna slika jučerašnjih svatova u kojima je mms bio kum
mms je leđima okrenut u plavoj košulji
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 13:31
A kad je ono kod vas veselje? 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 13:34
nagodinu još nismo odredili datum smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 14:41
Thumbs%20Up Za gliciniju. Nevjerojatno koliko je još puna cvjetova. Kod moje susjede iako  je bila krcata, veće je zelena mjesec dana, najmanje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 14:50
baka gliciniju sam izgleda dobro ošišala, u 7 mj sam sve debele grane skratila na polovinu a mlade izbojke koji su tjerali iz glavnih grana i bili puni pupoljaka ostavila i sad oni stalno cvjetaju smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 14:52
Krasna je stvarno!Big%20smile
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 15:20
ježus dragi smile39 nonek pa kod tebe je raj na zemlji i to rascvjetani Wink
prosim lijepo...drži prste dalje od osica Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2011 u 15:27
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2011 u 16:25
drage moje cure sve vas pozdravljam, jučer smo skuhali paradajz, danas pekmez dopodne a popodne odmor, mm upravo peče roštilj a ja uslikala par sličica mog vrta
za početak verbene

za vazu sam ubrala cinije i lijepe kate koje su počele cvjetat

u buretu ispod anđeoske trube koja ima pupove ponovno

pupavice još uvijek lijepe

zlatnica

suncokret

mjehurica od naše Mari5510
a ov je ubrana prije jedno 15 dana i na sušenju je

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2011 u 17:32
smile64Big%20smileThumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2011 u 17:37
baka smile78malo sam skoknula pregledati muža

hoja mi je prekrasna i neumorna
ukrasna grahorica

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2011 u 19:57
Lijepi ti je vrt u ove ljetne dane,a želim vam i dobar tek za večeru.
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2011 u 20:12
hvala ti mali kaktus nije loše cvijeće s obzirom na sušu i temperature i danas je bilo 30 smile78
malo pelargonija
još malo

i još

delosperma

oleander i dalije

kerija stačno po malo cvijeta

zebra

Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Kolovoz 2011 u 23:16
Zlatnica i hoja prekrasne. A šta je ono sa lijepim dekorativnim listovima?
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 17:13
divno smile55
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,398 sekundi.