Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 66> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gogo sve je superiska ;) od prve do posljednje stranice a vjerujem da ce tek ostale oduzimati dah posebno sa novim projektom koji sa ostalima zeljno iscekujem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Čekamo sličice......
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Evo mene opet nakon godišnjeg... uskoro i nove fotke!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
A tebe traže...........
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
čekamo nastavak radova
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gle najbliže tebi http://www.termocommerce.hr/kontakt/osijek ako nemaju Murexina imaju nešto slično a isto tako kvalitetno.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice ja ti zadnje vrijeme "čitam misli" strahota jedna. Srećom da mi je brzo rođendan pa bude valjda i neko mene pročitao.
Pa znaš bila bi šteta bazenčić ne napraviti kako treba pa da ti sav trud ode u vjetar.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Tija tebi posebno hvala jer si mi skratila traženje hidroizolacijskih materijala. Planirao sam napravit izolaciju, tak da si mi puno pomogla. Kao da mi čitaš misli, hehe.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svaki put me odusevis s necim novim kad navratim k tebi. Jednom prilikom moram to i uzivo vidjeti ma nisi ti meni tako daleko.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ni suša nije ugrozila ljepotu tvog vrta
![]() ![]() Polje suncokreta je za 10. A novi projekt će sigurno biti super......Čekamo slikice..... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Ljubi daj si malo prouči ovo http://www.itv-murexin.hr/upload/br/hidroizolacija.pdf . Ne znam da li si planirao hidroizolirati bazenčić, ali ja toplo preporučam da ne bi bilo sve ovo prekratkog vijeka.
|
|
![]() |
|
Ljubice pratim situaciju....a vidim da će biti i knedli od šljiva
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ti si uvijek u nekim projektima, vrijedan i kreativan
A ono polje suncokreta ..... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pratim,pratim....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I mene je oduševilo polje suncokreta, a dovršetak projekta akvarij - fontane očekujem s nestrpljenjem. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Točno! Radi se o vrtnoj akvarij-fontani!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
dugo nisam šetala ovim predivnim vrtom , a danas mi je baš godila ova šetnja sve je prelijepo ali me polje sa suncokretima oduševilo, vidim i neke nove radove samo neznam što će bviti , e baš ću pratiti da vidim nadam se da ćeš nas redovno izvještavat.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
To će biti neki veliki akvarij ?????
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
izleda mi kao oči kroz koje će tvoje ribice gledati tvoj lijepi vrt
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |