Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 246247248249250 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dado - hvala ti, znam ja da ovdje na forumu ima pravih umjetnica, ali svakako pohvala godi
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prava ljepotica je tvoja ruselija ,lijepo je njeguješ
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Jako su ti lijepe biljke. Uživala sam gledajući slike. Osim pohvala, treba mi i savjet za ovu biljku. Imam je i ja i osim što sam shvatila da voli hlad, zanima me koliko često je zalijevaš i možda još neka korisna informacija. |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
anči, dajem sve od sebe. Ove mi je godine ona "maza".
smrcko, podrazumijeva se! Nataly, zaljevam ti ovu biljčicu svaki dan, ali malo. Ne vidim da je baš osjetljiva na sunce. Do sada mi je bila i cvala je na suncu. Tek sada kada je posustala sa cvatnjom sam je maknula u hlad. Vidjet ćemo kako joj djeluje. |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Hoja,
samo da znaš da volim navratiti ,ali sada sam se prošetala i ostavljam trag.
Sve ti je rascvijetano i mirisno.
![]() |
|
![]() |
|
Bog, Belina! I ja radovito šećem po vrtovima, ali redovito - ne ostavljam trag
![]() Hvala ti.
|
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hoya predivna ti je ruselija...iz osobnog iskustva ti mogu reći da lako prezime u toplom svijetlom prozoru ali se moraju zaljevati premalo vode im šteti....prvu godinu sam ih umalo sredila jer sam isto po Denisovom savjetu samo mrvicu zaljevala...ako su na nižim temp. preko zime onda štedljivo sa vodom...vjerujem da će ti dobro prezimiti a onda nagodinu tek slijedi raskoš....lijep pozzzz...
![]() |
|
![]() |
|
Bromi, sad sam se vratila iz tvog vrta. Nekako mi se čini da se to često događa Hvala ti za savjet - taj mi je dio nedostajo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hoya tvoji dubrovački koralji su preprekrasni, i u lijepoj su ukrasnoj vazi kojoj su se latice stopile s koraljima - krasno
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Hoya bilo je pravo osvježenje prošetati tvojim dvorištem. Posude su prekrasne, a s pravim odabirom biljčica došle su do punog izražaja. Ovime je tvoja kreativnost i svestranost ponovno zabljesnula. Ruselija me oborila s nogu raskošnim cvatom i stoga se divim vašima u dvorištima jer me nešto neće.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Malo je ugodnije pa sam krenula u šetnju vrtovima...Kod tebe uvijek mogu naći šarenilo listova raznih lisnih ljepotica..To je ponekad i ljepše nego šarenilo cvijetova...Po uzoru na tebe i ja imam takvih vaza, naročito su lijepe razne tradeskantije zajedno...Vidim da ti streptocarpus lijepo cvjeta, nema veze što ima malo listova. Ruselija je prekrasna, baš je bogata cvijetovima, nadam se da će dobro prezimiti...
![]() ![]() Baš su lijepe rudbekije, posebne su, moram ih doći vidijeti....
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moon, ta biljka za mene zaista ima samo naziv duborvački koralj - jednostavno mi niti jedno drugo ime za nju ne pristaje.
Lana, hvala ti. Sličnim mislima šećem i ja tvojom temom.
Smrcko - pozdrav! Prvo što sam nakon povratka posjetila bilo je tvoje gradlište
![]() Jagoda, navrati. Znaš da si nam dragi gost!
|
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pratim te u stopu, samo neki put naprosto nemam inspiracije za napisati nešto....Pa se odšuljam bez traga.
Kako sam s tobom og početka... ne mogu se ne diviti što si napravila od vrta, balkona...Prekrasno. Vidjela sam da se Korjenko žalila da joj je "nešto" pojelo kampanule... e pa ja sam otkrila što je moje.Puževi.Kad sam stavila pužomor našla sam doslovno groblje u sandučićima ![]() Vidim da si po vazama iskombinirala svašta pomalo (na pr. irezinu,koprivu...) prelijepo. Sve skupa....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Procvjetao moj batat:
![]() Ovu sam bugenviliju krivo orezala pa je tek prije par dana procvala, ali je zato dala sve od sebe:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasna Bugica
![]() ![]() Imaš li i ti takav problem ,draga moja Hoya ??
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ma ova bugica je pravi slatkis nista ti nisi krivo napravila - divno te nagradila ;))
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivna bungica
![]() ![]() Vidiš kod tebe je procvjetao zeleni batat, a kod mene ljubičasti ( prošlu godinu). Čudne biljčice tjeraju svoje. Bavim se mišlju da odem na pijacu prije zime i raprodam cvijeće, i kupim novo na proljeće ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala na utjehi, monny
![]() Smrcko, ako ti prodaja bude išla donjet ću ti i moje
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 246247248249250 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |