Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 312> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
dobro napreduju milice ti tvoji amarilisi, ja sam stavila sjeme prije 1 mj. i nema ništa na vidiku, sigurno sam nekaj krivo?? uvijek održavam da im je mokro, al neznam?? i nemaju baš puno svjetlosti, možda to??
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Milica prava majstorica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moji su vani, imaju sunce do 12 sati a onda su u hladu. Svako jutro po malo polijevam.
Drage moje, hvala vam na posjeti . |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
a budem i ja onda stavila ih van, možda bude kaj.
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Milica7 asarina i karanfil su jako lijepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Kod tebe uvijek nešta novo i lijepo
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Milice evo i mene u tvoj cvjetni dom!! Asarinu imam i ja, isto tako po prvi put pa sa sjemenom ne znam...ali nekako ćemo mi to srediti
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
milice cvijeće ti je prelijepo
![]() ruelia, kohleria... predivne su i meni novina što se tiče asarine - nakon cvijeta formira se čahurica, na njoj se formiraju rupice iz kojih se sjeme rasipa uokolo meni je kod nje zanimljivo to što te čahurice uopće ne izgledaju suho,a otvore se ako se sjetim sutra ću ih slikati da vidiš kako izgledaju |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Je, Milice, slažem se s Natalijom...
Vidjet ćeš da je jednostavno pobrati sjeme... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Natalija
![]() Lovro ![]() Rueliju sada imam prvi puta.Ništa ne znam o tome cvijetiću. Procvjetao jedan cvijetić, naslikala ga i drugi dan nestao, otpao ili što već. Ništa ne vidim da ima na tome mjestu , neka čahurica ili sl. Morat ću pitati Ninu nešto više, kako se razmnožava i sl. To mi je poklon od Nine uz neke kupljene biljke. Kohleriju imam od prije. Mislila sam da se neće ni pojaviti, kasno je izrasla jer po zimi nestane nadzemni dio. Rado bih saznala kako se razmnožava, ako netko zna , bila bih sretna da kaže korisne savjete. Moram malo bolje pogledati asarinu da vidim te čahurice, sada nisam još ništa vidjela. Hvala vam na savjetima. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |