Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 16:49
Asarina je malo živnula. Svaki dan novi cvijetići. Nažalost ne traju dugo. Kako ću uhvatiti sjeme, htjela bih ju imati i slijedeće godine, molim vas da me netko nauči tko je to već uspješno radio.

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 16:53
Ovo će , mislim, zanimati Teu. Evo kako sada izgledaju male biljčice crvenog amarilisa koji sam posijala 29.6.2011. Nije još svaka sjemenka iznikla koju sam posijala, rastu polako , mislim da će izniknuti još nekoliko. Malo se vidi nešto sitno.

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 17:00
dobro napreduju milice ti tvoji amarilisi, ja sam stavila sjeme prije 1 mj. i nema ništa na vidiku, sigurno sam nekaj krivo?? uvijek održavam da im je mokro, al neznam?? i nemaju baš puno svjetlosti, možda to??
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 17:12
Milica prava majstoricasmile127smile186
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 17:18
Moji su vani, imaju sunce do 12 sati a onda su u hladu. Svako jutro po malo polijevam.

Drage moje, hvala vam na posjeti .
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 17:26
a budem i ja onda stavila ih van, možda bude kaj.
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 21:40
Milica7 asarina i karanfil   su jako lijepi
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 21:48
Kod tebe uvijek nešta novo i lijepo
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 22:03
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Ovo će , mislim, zanimati Teu. Evo kako sada izgledaju male biljčice crvenog amarilisa koji sam posijala 29.6.2011. Nije još svaka sjemenka iznikla koju sam posijala, rastu polako , mislim da će izniknuti još nekoliko. Malo se vidi nešto sitno.

Ma zanima sve nas tvoj uspjeh! smile141
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 22:32
Gricka, Alad,Lorica, Dijana  i Mira K!

Drage moje djevojčice, hvala vam što šetate po mome dvorištu, to me zaista veseli.  Svima veliki pozdrav!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 05:48
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Još jedna datura . Ova je puno sitnijeg cvijeta,nježno plave boje. Ni ne otvori se puno više. Vidjela sam da se kukci uvlače u sredinu i drugi dan otpadne cvijetić. Vidjet ćemo da li će biti sjemena.

Prelijepa je! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 06:50
Milice evo i mene u tvoj cvjetni dom!! Asarinu imam i ja, isto tako po prvi put pa sa sjemenom ne znam...ali nekako ćemo mi to srediti Wink
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 13:30
Drage moje, Misty i Anaida , dobro mi došle u moj vrt po ovoj velikoj vrućini. Evo da se malo osvježite.
 Hvala vam na posjeti!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 20:57
Evo opet novosti a za mene velike radosti. Procvjetala dva cvijetića i napravila mi veliku radost.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 20:59
Noćna frajla....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 21:02
Ovako izgleda moj travnjak. Ispresijecan je  pukotinama, zalijevala sam ali vidim da se samo vodomjer jako vrti a pukotine sve veće.Dok ne dođe dobra kiša, nema pomoći.... slika  je mutna ali mislim da se ipak nešto vidi....

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 21:48
milice cvijeće ti je prelijepo smile94, a čini mi se da ti je i dvorište za pasti okice

ruelia, kohleria... predivne su i meni novina

što se tiče asarine - nakon cvijeta formira se čahurica, na njoj se formiraju rupice iz kojih se sjeme rasipa uokolo

meni je kod nje zanimljivo to što te čahurice uopće ne izgledaju suho,a otvore se
ako se sjetim sutra ću ih slikati da vidiš kako izgledaju
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 21:54
Je, Milice, slažem se s Natalijom...
Vidjet ćeš da je jednostavno pobrati sjeme...Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 22:28
Natalijasmile78Hvala ti, sada je sve suho i sve cvijeće dosta trpi vrućinu. Svako jutro zalijevam, valjda će izgurati do osvježenja i nešto hladnijih dana.

Lovro   smile78Potrudit ću se oko sjemena.Hvala ti na posjeti.

Rueliju sada imam prvi puta.Ništa ne znam o tome cvijetiću. Procvjetao jedan cvijetić, naslikala ga i drugi dan nestao, otpao ili što već. Ništa ne vidim da ima na tome mjestu , neka čahurica ili sl. Morat ću pitati Ninu nešto više, kako se razmnožava i sl. To mi je poklon od Nine uz neke kupljene biljke.
Kohleriju imam od prije. Mislila sam da se neće ni pojaviti, kasno je izrasla jer po zimi nestane nadzemni dio. Rado bih saznala kako se razmnožava, ako netko zna , bila bih sretna da kaže korisne savjete.
Moram malo bolje pogledati asarinu da vidim te čahurice, sada  nisam još  ništa vidjela.

Hvala vam na savjetima.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2011 u 12:06
Brugmansija je sada u najljepšem cvjetanju. Zalijevam svako jutro a često puta i naveče. Nikad im dosta vode ali zato vraćaju lijepim i mirisnim trubama.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.