Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala,hvala tebi.Nosač kuglica?Sve sam pregledala i ne mogu ga naći.Na što točno misliš?
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Uf, sva sam odrvenila... jednostavno sam se zaigrala i proela 3 sata među tvojim radovima...genijalne ideje, jasno da ću "ukrasti" poseban nosač kuglica... nikako nisam mogla shvatiti što je to i gdje si kupila, kuglice jedna ljepša od druge, o jajima sa rupicama i bez rupica neću ništa reči... ma ne znam što bih izdvojila...možda sestrine vrečice za lavandu, zaluđena sam Silbom... fala na puno, puno znanja koje sam večeras pokupila od tebe, fala ti za veliku nesebičnost koja i nije tako česta...
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
šaogrlica nika nije izašla iz mode pogotovo ovkav rad. Perfektno.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
nemam rijeci,p r e k r a s n o
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Osim novih dijelova,dekupažiranih perli koje glume porcelan,ima i starih privjesaka za ključeve i razbijenog starog nakita.Čak i jedan stakleni,plavi slonić bez surle iz maminog djetinjstva.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Za ovu ogrlicu sam toliko dugo skupljala materijal i volju da je već skoro i izašla iz mode.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Neznam.Ja sam prepeglala sve sa jako vručom peglom preko suhe krpe.A opraću je brzinski u mlakoj vodi pa što bude.
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasno izvedeno
![]() a koliku temp. može izdržati dekupaž na tkanini? |
|
![]() |
|
Jeftina tunika iz "Mane",boje za tekstil,šablone,drugi sloj salvete,biserni kontur i "posuđena" ideja iz skupog butika."Cvijet" je napravljen od jednog odrezanog rukava.
|
|
|
![]() |
|
Vikend sam provela kod prijateljice u Povljani na Pagu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ja mislim da je razlog vlaga iz kotlića (bilo je malo plijesni), akrilna boja i lak na alkoholnoj bazi.
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Pitanje je kako ponovit???
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Što god se dogodilo, odlično je ispalo...
|
|
![]() |
|
Pa ne mogu vjerovati!!Okrenem moju kutiju da bi stavila papir kad ono prirodni krakl!!Od siječnja do danas.Što se dogodilo!?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Da,dosta je sporo i pipavo.
|
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
joj,sto volim motive na crnoj podlozi,motiv dodje do izrazaja kao ni na jednoj drugoj podlozi...nisam jos to radila ali morat cu se na tome probati pa kako ispane...ispane a malo me strah.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
... |
|
![]() |
|
Nedavno mi je mama otkrila jednu svoju željicu: Ovaj jako stari pitar je ofarbala u crno(bio je plavi) i bila joj je želja na njemu nacrtati kiticu đurđica,ali kao nikad vremena.U međuvremenu se ogulio i propao.
Nakon puno godina ja netom naručim salvete i uhvatim se tog posla.Dosta je bilo zahtijevno raditi na tamnoj podlozi.Na salveti je bio motiv đurđica sa i bez potočnica.I ta odluka mi je bila teška.Sa ili bez,sa ili bez...?Odlučim i pokajem se.Bilo bi bolje bez.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Hvala Kiki ...morat ću se malo bacit na proučavanje,nisam još nikad sudjelovala na ovakvim forumima ...
![]() pozz ... svima
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |