moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 28> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() |
|
eh evo nakon dugo vremena samo mali djelić uslikanog da pokažem.ustvari, htjela sam pokazati da smo moj vrt i ja fenomeni, svima biljke procvjetaju drugu godinu a meni treću.to nije slučaj sa ovim predivnim digitalisom nego i sa još nekim npr. lupinusima itd...
![]() ![]() a ovi irisi su procvali drugu godinu iako su lukovice ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
O ne, nemoj slučajno kidat od tog tek kupljenog srdašca. možda mu naškodi. Poslat ćeš mi kad se raširi. |
|
![]() |
|
Naravno da mu se trebaš nadati i vidjećeš kako će se lijepo proširiti.Šteta da kratko traje.Sutra ovo moje ide u vrt pa ću mu dio korijena otkinuti i šaljem tebi, da imaš cvijet kad ono ocvijeta.Samo čekam još nekih biljaka koje ću još nabaviti pa da Ti spakujem jedan paketić.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno srdašce draga!!!!!!!
Nisam ti rekla da ni se ono tvoje srdašce od proljetos primilo, i čak je malo raslo. Nadam mu se na proljeće. ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatko je
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo srdašce,znala sam da postoji i vrsta koja kasnije cvate,ali nisam nikad naletjela na nju.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
josipa tvoja je spectabilis a ovo je formosa cvijeta do jeseni, na proljeće ću ti dati dio samo malo da se proširi.
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
super srdašca,
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
magnolija, lijepo je kod tebe!
Krasnih cveteka imaš!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
evo još jedna sličica morala sam svoje oduševljenje podijeliti s vama
![]() |
|
![]() |
|
evo ovih dana se spremam za jesenje radove po vrtu, to me posebno veseli jer imam puno novih biljaka koje treba posaditi.dobre duše su mi poklonile dosta toga da ublaže gubitke zbog suše.evo samo jednu ću vam pokazati, a ostale kad budu posađene
![]() ova dicentra me posebno oduševila jer počinje cvijetati kad ove naše uobičajene spectabilis prestanu. |
|
![]() |
|
drago mi je dijana da si svratila, svrati opet hvala ti na komplimentu.sve je već u prolazu.suša je ostavila traga.na jesen će biti puno pretumbavanja biljaka.moram malo sve srediti
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Zavirila i ja kod tebe i uživala!
|
|
![]() |
|
hvala ti mihaela
|
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Prekresno ti je cvijece Magnolija
![]() |
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...kuc-kuc...ima li koga?
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasan je luk od ruže. Možda stvarno s druge strano "izmješati" neku drugu vrstu.
I jasmin je krasan, a onaj crveni ljiljan...
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |