Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 243> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala, Vesna34, srce si. Sad mogu potražiti na forumu ili proguglati kako ih njegovati i što s čim mogu staviti u zajednički lonac.
Poznaje li tko biljčice na 2. i 3. slici? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
meni ovo na 2. slici sliči na prkos
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Prva slika liči mi na aubertiu ali i na arabis puzajuci,imam obe biljke al jako mi liče listovi,kad su bez cvijeta,teško ih razlikovati mogu.Kako god traži dreniranu zemlju,jer su obe za kamenjar.Ne vole previše vode..
slika 3 pepermonia(bar mislim)slika 7 mi liči na iresine h.Slika 8 na neku ukrasnu,sobnu koprivu... |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Kiki,meni ono tvoje sliči ko na neku balancanu?
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala, Natalija i Alisa! U zadnje vrijeme pokupim što god mogu od cvijeća, bilo gdje i od bilo koga, i često ne znam ni što sam dobila. Na kraju, čini se da ću morati doma na balkonu napraviti kamenjar!
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Andina
Slika 2 - Sedum lineare f variegata - zona 7a |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Svaka čast, muhlenbergia, i hvala!
![]() Već sam pronašla sve o biljčicama koje ste mi prepoznali i vidim da ću imati puno posla da ih sve uskladim i smjestim. I definitivno moram napraviti mali kamenjar na balkonu! |
|
![]() |
|
mamajela ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() |
|
mamajela ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
izvinite na polozenij slici, nisam bas vicna u vezi sa kompijuterima...
|
|
![]() |
|
zlata ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 2 |
Pozdrav,
zanima me naziv ovog drveta. Dobila sam ga na poklon i rečeno mi je da je valjda neka vrsta fikusa. S obzirom da se ne razumijem baš previše u biljke, bila bih vam zahvalna na pomoći. Ima onako vijugavo deblo, tvrde, ali ne debele listove i bijele cvjetiće... zasad je visoko oko 20 cm..evo i fotki :-) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Draga mamajela, ja mislim da ti je to sobni kesten!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Da sobni kesten,castanospermum australe,je na slici kod mamajeje.Na slici od Zlate,to je bonsai neki,al ne znam koji.Ne mogu da razaznam po slici jel to neki fikus il neka druga biljka,oblikovana kao bonsai drvce.. Ugavnom kod svih bonsai biljaka njega je skoro ista,pa malo proguglaj teme o bonasaiu..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Andina - slika 3. Ako je puzava onda je Salix reticulata, a slike 5, 6, 7 i 8.
različite vrste peperomije.
Lijepo molim, poznaje li netko ove sukulente:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Miro, to su sedumi, ne znam im točna imena
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije puzava. Ja guglala, guglala i ... izguglala! Slika 3. Pilea Nummulariifolia, slika 6. Pilea mollis, slika 7. Peperomia griseoargentea, slika 8. Pilea Spruceana |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
|
|
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Molim Vas, dal ko zna kaj bi bilo ovo...izraslo u tegli gdje sam neuspješno pelcala kalistemone...bil bi kakvi cvjetak ili draček??
Odrasli listovi su veći od moje šake, nježno dlakavi... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
trava ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Sliči na gavez
|
|
![]() |
|
HM...evo sad sam malo tražila...na slikama gavez ima više duguljasto lišće, ovi su skoro pa okrugli...i stvarno je list izrazito nježan, a pročitala samda gavez ima izrazito grubo lišće, dlakavo...
Budem još malo pratila, pa ak se pojavi kakva nova osobnost, nanovo priupitam! Hvala trava! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |