Silvestrina cvjetna priča |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 57> |
Korisnik | |
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida,bako suša mi je sve ideje o vrtu prepolovila ove godine...ali ja se ne dam...hvala Vam kaj ste virnule u moj opustošeni cvjetnjak...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasna mi je dalija, posebje boje... A ova lila-bordo-bijela ljepotica je gazanija??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Da Anaida to je gazanijai to puzavica ...barem kod mene.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Saro to Ti je moja Bubyca,a sutra ću slikati njenog sina Astora,jedan puta je veći od nje,a gazanija je jedina koja je preživila od moje zimske sjetve ove godine i tek je sada procvala...saćuvaču sjeme...mislim da će ga biti i da će dozreliti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prava ljepotica je ova gazanija... Ja sam do sada par godina imala žute viseće, a baš ću probati naći i ovakve kao što je ova tvoja iduće proljeće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Silvestra evo mene i kod tebe...moram ti reći da se jako prepoznaje ljubav prema cvijeću u ovim fotkama...nemam riječi koje mogu opisat tvoj vrt...kao što si i sama rekla... "tvoja oaza mira" i vjerujem ti jer je sve prekrasno
![]() svaka čast na ovolikoj ljubavi koju imaš u sebi jer cvijeće ti je predivno i govori samo za sebe.... ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ovo sa cvijećem i Bogom je fenomenalno...baš me dirnulo u srce
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
divno ;)
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 57> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |